Stația Google Stadia, versiunea gratuită de non-abonament, lansează anul viitor

0
46

În

cadrul conferinței de presă a companiei pre-E3 2019 Stadia, Google a dezvăluit că versiunea modelului de abonament al serviciului de streaming de jocuri pe bază de cloud va fi lansat mai târziu în acest an prin intermediul ediției fondatorului.

Pentru cei care nu sunt pregătiți să se aboneze la Stadia Pro, va fi disponibilă o alternativă gratuită numită Stadia Base – dar nu va fi lansată până în 2020.

Stadia Base este versiunea de bază a serviciului.

Nu

trebuie să plătiți niciun comision pentru ao folosi.

Jocurile în sine costă în continuare bani și sunt achiziționate individual, dar cu Stadia Base poți transmite gratuit jocurile pe PC, TV sau dispozitiv mobil.

Cu Stadia Base, veți putea să faceți fluxuri de jocuri de până la 1080p la 60fps.

E3

Google

nu a oferit un interval de timp mai precis pentru lansarea Stadia Base după anul 2020, deci nu este exact exact cât va mai trebui să așteptăm acest lucru.

O dată de lansare mult mai specifică a fost oferită pentru versiunea serviciului care costă bani, Stadia Pro.

Stadia Pro va fi lansată ca parte a ediției Stadia Founder, care este programată să apară în noiembrie 2019.

Stadia

Pro costă 10 USD / l £ 9 pe lună, însă abonamentul vine cu câteva bunuri.

Pentru unul, veți putea să transmiteți fluxuri de jocuri – pe care totuși trebuie să le cumpărați – până la 4K HDR și 60fps.

De asemenea, veți avea acces la o colecție selectată de jocuri gratuite și veți primi o reducere a titlurilor în magazinul online al Stadia – începând cu lista de peste 30 de jocuri disponibile la Stadia la lansarea serviciului.

press

Stadia

Pro vine, de asemenea, cu versiunea completă a Destiny 2, inclusiv noua expansiune Shadowkeep.

Dacă credeți că puteți merge la Stadia Pro, vă recomandăm să consultați în prealabil ediția fondatorului.

Cu o valoare de $ 130 USD / £ 120, Ediția fondatorului include un abonament de 3 luni pentru Stadia Pro, un Buddy Pass pentru tine la Stadium Pro cadou prietenului tău de trei luni, un controler Stadia exclusiv pe care nu îl poți cumpăra în altă parte și Chromecast Ultra (care vă permite să redați Stadia către televizor prin intermediul unui port HDMI).

conferinta de presaFondatorstadioane