Stadionul Buddy Pass din Google Stadium-Free (de tip)

0
72

E3

2019 ne-a adus în cele din urmă mai multe informații pe Google Stadia, viitoarea platformă de streaming.

Evenimentul Connect a dezvăluit o mulțime de detalii până acum necunoscute, cum ar fi prețul lui Stadia, data lansării și gama inițială de jocuri, precum și o primă privire la treciul amicului platformei.

Trecerea este inclusă în ediția Stadiului fondatorului și vă permite să acordați acces la un prieten pentru trei luni de la Stadia Pro.

Acum,

de asemenea, știm că funcționează pe teritorii, atâta timp cât prietenul dvs. se află într-una din țările în care a lansat Stadia.

De exemplu, un rezident din SUA ar putea darui prietenul său să treacă unui prieten din Regatul Unit, deoarece ambele țări vor primi Stadia în luna de lansare din noiembrie 2019.

Stadia Pro este serviciul premium al platformei.

E3

Acesta

permite streaming video de 4K pentru jocurile pe care le jucați.

Acesta va include, de asemenea, acces liber la o selecție de jocuri și reduceri „exclusive”. Acesta va costa 10 USD pe lună în SUA, prețurile internaționale fiind încă anunțate.

Pentru mai multe informații despre noul serviciu de streaming al Google, verificați tot ce stadionul poate face din cutie. s-ar putea să fiți interesat și de cerințele stadiilor de viteză pe internet.

E3 2019Conectați evenimentulStadiul fondator