Storm Flip pentru a fi dezactivat în Fortinetul Săptămânii Mondiale 9 se deschide online

0
79

Jocurile

Epic au anunțat prin subredita Competitive Fortnite că noul element Storm Flip va fi dezactivat în săptămâna următoare a calificărilor la Cupa Mondială. Flip-ul furtunii a fost adăugat la modul Fortnight’s Battle Royale pe 6 iunie, ca parte a actualizării v9.20.

Adăugarea elementului a fost un subiect controversat în comunitatea competitivă Fortnite, care consideră că articolele care schimbă jocul nu ar trebui să aibă un loc într-un mediu competitiv înainte ca jucătorii să aibă timp să învețe schimbările. * Citește mai mult: Toate produsele nelichide de la Fortnite de la versiunea v9.20 Epic înțelege aparent acest sentiment și a oferit următorul blog pe Reddit … Vom dezactiva temporar Storm Flip pentru turneul acestui weekend.

Toate regiunile vor juca în week-end 9 Fortinet World Cup Online Deschis cu Storm Flip dezactivat. În plus, Storm Flip va fi dezactivat temporar în playlisturile Arena până când se va încheia turneul de weekend.

Această

remediere rapidă se va lansa la scurt timp mai târziu în această seară și nu va trebui să descărcați sau să modificați clientul.

Toate celelalte moduri vor continua să aibă activat Storm Flip în acest weekend.

Puterea furtunii în palma mâinilor tale!

Storm

Hurls

o grenadă care creează o furtună în zona sigură, sau creează o zonă sigură în furtună. Mai jos puteți urmări trailerul pentru Storm Flip, care arată mecanica de schimbare a jocului noului element.

Care sunt gandurile tale asupra deciziei lui Epic?

Furtună