Toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți – Jocuri, Preț, Data lansării, Ediția fondatorului

0
65

Google

a împărtășit, în final, detaliile de lansare pentru Stadia, platforma de streaming de jocuri bazată pe nor pe care a dezvăluit-o în martie.

Anunțat la evenimentul Google Stadia Connect chiar înainte de E3 2019, a fost anunțat că Stadia va fi lansat pentru prima dată în noiembrie 2019 ca parte a unei ediții speciale de fondatori pentru cei care au adoptat inițial, cu Stadia Base pentru toți ceilalți în 2020.

Puteți pre- Stadia Founder’s Edition începând de astăzi.

Spre

deosebire de platformele convenționale, Stadia este un serviciu de jocuri bazat pe cloud, iar jocurile rulează de la distanță pe servere dedicate, în timp ce se strecoară fără probleme la aproape orice dispozitiv care poate suporta browserul Chrome Google.

Acest lucru permite teoretic jucătorilor să acceseze jocuri de ultimă oră fără a investi în hardware-ul de ultimă oră, împreună cu o serie de alte avantaje interesante, cum ar fi abilitatea de a sari direct de la vizionarea unui joc de streamer în încercarea și apoi cumpărarea jocului.

Ne-am dat mâna pe Stadia la un eveniment mai devreme și am fost impresionați, dacă suntem puțin sceptici în legătură cu efectul variabilității vitezei de conectare și a întârzierii de intrare în jocurile twitchy precum Doom (2016), în ciuda asigurării de către Google că nu va fi o problemă. Singurul hardware fizic inclus în Stadia este controlerul său, care utilizează Wi-Fi pentru a se conecta direct la centrul de date la distanță care rulează jocul.

Stadia

Vindem

pentru $ 69, este în mare parte un gamepad standard, cu adăugarea de butoane pentru capturarea ușoară a imaginilor și pentru a apela Google Assistant pentru a cere ajutor în joc. În timpul evenimentului Stadia Connect au fost anunțate câteva jocuri și conținuturi importante, printre care Baldur’s Gate III și Destiny 2: Shadowkeep.

Puteți să consultați recapitulările de știri pentru mai multe detalii despre toate acestea; de mai jos veți obține o analiză detaliată despre ceea ce am învățat despre Stadia.

Disponibil pentru pre-comanda acum, Ediția Fondatorului este singura modalitate de a accesa Stadia la lansare în noiembrie 2019.

Vânzând

pentru $ 130 de la Google, Stadia Founder’s Edition include: * Primii dibi pe Numele Stadiului tău Începând cu 2020, Stadia va fi disponibil pentru oricine are un controler și un dispozitiv compatibil – la început va include orice computer cu un browser Chrome și un telefon Pixel 3 sau 3a.

Utilizatorii vor putea să cumpere și să păstreze jocuri, oferind acces nelimitat la biblioteca lor de oriunde până la 1080p / 60fps cu sunet stereo.

Aceasta este cunoscută sub numele de Stadia Base.

revealed

Pentru

a obține experiența completă Stadia, va trebui să plătiți 10 USD pe lună pentru accesul la Stadia Pro, serviciul de abonament însoțitor, care include totul din experiența bazei, cu adăugarea următoarelor: * Streaming până la 4K / 60fps / HDR în sunet surround 5.1 * Accesul la o bibliotecă de jocuri gratuite pe durata abonamentului (cum ar fi Xbox Game Pass) * Reduceri exclusive la achiziționarea de jocuri (pentru accesul complet chiar și cu abonament expirat) * Pentru o perioadă limitată de timp, accesul la experiența completă Destiny 2, inclusiv toate add-on-urile anterioare și viitoare Stadia va fi lansată în noiembrie în 14 țări, cu mai multe regiuni urmând în 2020: SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda.

Stadia va lansa cu mai mult de 30 de titluri, printre care se numără și lansări noi, cum ar fi Doom Eternal și Borderlands 3.

stadioanerevelat în martieEveniment Google Stadia ConnectAvem mâinile pe StadiaStadia este controlorul săurecapitulări știri