Unde este Xur? Destinul 2 Locație și arme exotice și Armor Ghid (iunie 7-11)

0
81

A

fost o săptămână pentru fanii Destiny 2. În primul rând, a fost lansat sezonul de opulență și noile sale activități și raiduri.

Apoi a apărut o trecere în revistă a lui Bungie de informații despre capitolul următor al lui Destiny 2, inclusiv Shadowkeep, expansiunea lui de toamnă și adăugarea viitoare a capacității de salvare încrucișată care vă va permite să vă transferați personajele între platforme.

Aproape că am uitat că vineri înseamnă o vizită a vânzătorului de produse exotice Xur, primul său nou sezon.

Cei

dintre noi care s-au adunat în istoria Destinului 2 s-ar putea întreba dacă locația lui Xur în această săptămână implică ceva mai semnificativ cu privire la Nine, un grup de entități care au reprezentat o parte importantă a povestirii din sezonul trecut și relația lor cu împăratul Cabal.

Veți găsi Xur pe Nessus, care se află pe șlepul lui Calus, în apropierea căutătorului Werner 99-40. În această săptămână el are Sweet Business, o pușcă auto exotică care împrăștie tonuri de gloanțe din revista sa de 99 de rânduri și vă oferă precizie bonus atunci când trageți de la șold.

Vânătorii sunt norocoși dacă încă mai încercați să ridicați exotice noi: Xur oferă șasea coyote, singurul Anotimp Exotic în sacul său săptămâna aceasta.

Destiny

Armura

toracică vă oferă oa doua încărcătură de evadare, care poate fi foarte utilă în Crucible.

Pentru Warlocks, există Armatele Karnstein, care vă oferă o stare de sănătate înapoi când ucizi melee. În cele din urmă, Titansul poate să-l lovească pe Ashen Wake, un set de mănuși care măresc viteza de aruncare a grenadelor de fuziune și le fac să detoneze în impact.

Dacă inventarul lui Xur nu este interesat, puteți să cumpărați și o Engramă plină, dacă o puteți permite.

Dropping

97 Shards Legendary pe element vă va acorda un An One Exotic pe care nu îl aveți deja pentru acel personaj.

Xur oferă, de asemenea, cardul de provocare Five of Swords gratuit, care vă permite să adăugați modificatori de dificultate care cresc scorul dvs. în Nightfall. Și dacă nu ați terminat toate invitațiile lui Xur de la Nouă din perioada sezonului de antrenor, puteți să înnebuniți și pe unul dintre aceștia.

Bounty-ul a fost nou în Season of the Drifter, oferindu-se recompense puternice pentru unelte, un pic de poveste despre Nine și Drifter și o cădere de lore.

Season
Destinul 2Sezonul opulențeinoi activități și raiduricapacitatea de salvare încrucișată