Vizitați turbinele eoliene, eliminările platformei Sky și multe altele (Sezonul 9)

0
74

Suntem

acum în săptămâna 5 din Fortnite Season 9, ceea ce înseamnă că există un nou set de provocări pentru a finaliza și Battle Stars pentru a câștiga în shooterul de luptă Royale de luptă cu Epic.

Ca de obicei, sarcinile din această săptămână sunt împărțite în două categorii: cele disponibile pentru toată lumea și un set premium rezervat jucătorilor care au achiziționat un Battle Pass din sezonul 9, care rulează pentru 950 V-Bucks (aproximativ 10 USD).

Așa cum a fost tendința din acest sezon, majoritatea provocărilor din săptămâna 5 sunt destul de explicative. În categoria gratuită, va trebui să faci daune adversarilor cu Grenade, Dynamite sau Stink Bombs; căutați șapte cuști fie în Salty Springs, fie în Frosty Flights; și elimina un adversar în cinci meciuri diferite.

Toate

acestea ar trebui să fie suficient de ușor pentru a fi completate cu puțină persistență. Bătălia Pass Pass va trebui să facă ceva mai multă muncă. Provocările lor implică plasarea unui element în cinci meciuri diferite și eliminarea a trei eliminări la platformele Sky.

Există, de asemenea, o provocare în mai multe etape, care vă va cere să vă faceți o turneu la pista de desert, precum și una pentru a vizita cinci turbine eoliene într-un singur meci.

Dacă nu știți unde pot fi găsite aceștia, am creat un ghid de locații pentru turbine eoliene. * Daune daune adversarilor cu Grenade, Dynamite, sau Stink Bombs (200) – 5 Battle Stars * Eliminați un adversar în meciuri diferite (5) – 10 Battle Stars Pe lângă provocările săptămânii 5, Epic a lansat actualizarea Fortnite 9.20.

Fortnite

Patch-ul

acestei săptămâni introduce încă un nou element al jocului: Storm Flip.

După cum sugerează și numele, aruncându-l într-o zonă de furtună va crea un buzunar temporar de siguranță, și invers – puteți să-l aruncați într-o zonă sigură pentru a crea o zonă de furtună. Pentru a face loc pentru Storm Flip, cu toate acestea, Epic a arcuit toate puștile de vânătoare.

Puteți citi mai multe în notele complete de pe site-ul Epic.

Ghid turistic de amplasare a turbinei eolienenote complete de patch-uriLuptă