Xbox deodorant și gel de duș dezvăluit; Xbox Creator răspunde, Stephen Colbert cântărește în

0
81

Ce

miroase Xbox-ul?

Ei bine, dacă vă cumpărați alimentele dvs. din supermarketurile din Australia și Noua Zeelandă, puteți afla în curând.

Chiar inainte de E3 2019, Microsoft a colaborat cu Lynx (cunoscut ca Axe in SUA) pentru a crea un parfum nou numit Lynx Xbox.

Gama

cuprinde spray de corp, deodorant și gel de duș, astfel încât toate bazele dvs. sunt acoperite.

Descrierea oficială este pur și simplu încântătoare: „Lynx Xbox este un parfum proaspăt de citrice verde pulsatoriu, cu note de varf de var de kaffir și lămâie de iarnă, note aromatice de plante din mijloc de mentă și salvie și note de lemn de pădure și lemn curat, care conțin o gamă de uleiuri esențiale naturale, Xbox Gama Lynx vine cu un aspect nou și prezintă un spray de corp, deodorant și gel de duș. ” Șeful Xbox ANZ, Tania Chee, a declarat într-o declarație că utilizatorii pot pulveriza sau se pot spăla cu Xbox Lynx pentru a „porni” înainte de a ieși în ușă dimineața.

Xbox Lynx va fi disponibil începând cu luna iulie la magazinele de produse alimentare și farmaciile din Australia și Noua Zeelandă. Nu există încă niciun cuvânt dacă va fi lansat în alte părți ale lumii.

E3

Creatorul

Xbox, Seamus Blackley, a declarat pe Twitter că nu are niciun comentariu despre noua linie de spalare a corpului Xbox.

Se pare suparat de existenta sa.

Comedianul și gazda televiziunii târzii, Stephen Colbert, a cărui emisiune de pe CBS (a cărui companie mamă deține) a răspuns, de asemenea, spălării corpului Xbox cu o glumă proprie.

Următorul

pentru Xbox este conferința de presă E3 2019 unde Microsoft este așteptat să „meargă”. Printre altele, Microsoft este de așteptat să anunțe o nouă generație de Xbox și să arate mai multe despre Halo Infinite.

E3
E3 2019 conferință de presăgenerație următoare Xboxmai mult de Halo Infinite