Apex Legends „cel mai rău pistol obține un bivol, EA Play confirmă

0
61

În

timpul evenimentului EA Play de la E3 2019, echipa Apex Legends a îndemnat ca o anumită arma numită după o țară africană să vadă îmbunătățiri.

Asta se referă, bineînțeles, la pușca Mozambic, o armă care a făcut obiectul multor glume și meme de la jocul de luptă royale gratuit pentru a juca la începutul acestui an.

Mozambicul este considerat pe scară largă ca o armă rău – chiar inutilă – în Apex Legends, mai ales în ceea ce privește pușcașii de pușcă. Echipa nu a detaliat ce fel de îmbunătățiri ar putea fi văzute, dar ne putem aștepta să aflăm când Sezonul 2 se lansează pe 2 iulie.

Mozambicul

a fost tachinat alături de două noi hop-up-uri, care pot fi atașate de arme pentru a da îmbunătățiri sau caracteristici specifice ale acestora; nu este clar dacă îmbunătățirile din Mozambic vor fi realizate printr-un proces de salvare sau prin alte mijloace.

Respawn a precizat anterior că știe că Mozambicul este o armă slabă, dar este indicat că vrea să aibă o gamă largă de arme între cele mai bune și cele mai rele.

Probabil că va rămâne unul dintre armele mai slabe din arsenalul jucătorilor Apex, dar ar putea deveni mai puțin o glumă. Segmentul Apex Legends în timpul jocului EA Play a oferit, de asemenea, mai multe detalii despre Battle Pass-ul din sezonul 2 și a dezvăluit cea de-a zecea legendă, Wattson.

EA

A

fost dezvăluită și o nouă pistol, și este un clasic Titanfall 2: L-Star.

Aceasta pare a fi antiteza Mozambicului, așa cum nu o veți găsi doar în lume; este atât de puternic încât nu veți mai fi capabil să mânuiți muniții suplimentare.

Evenimentul EA Playa fost dezvăluită și o nouă pistol