Apex Legends Noul caracter Wattson dezvăluit

0
46

În

timpul conferinței EA Play, pentru a da startul festivităților E3 2019, a fost anunțată o nouă Legendă pentru Apex Legends și ea poartă numele de Wattson, deși numele ei real este Natalie Paquette.

Ea a fost dezvăluită într-un trailer ilustrat, povestit de tatăl ei, iar el explică cât de mândru este că a devenit un geniu științific și inginer electric. În ceea ce privește abilitățile lui Wattson, ea poate controla curgerea bătăliei cu pereții electrici defensivi și cu stâlpii care anulează incendiul.

Respawn spune că este un personaj foarte diferit de restul rolurilor în ceea ce privește capacitatea ei și cum se încadrează în imaginea de ansamblu. În curtea ei, Wattson și tatăl ei au construit, de fapt, Arena Apex și ea a crescut în jurul ei.

Ea

joacă un rol important în Apex Legends lore în timp ce echipa încearcă să construiască povestea jocului mai mult.

Dacă ați ieșit din buclă, Apex Legends este lupta royale FPS de la dezvoltatorii Titanfall Respawn Entertainment, publicată de EA. Pasa de luptă a sezonului 2 a fost, de asemenea, detaliată în timpul jocului EA; au fost incluse multe provocări noi și o structură diferită, cu o provocare mai degrabă decât pe timp.

Există, de asemenea, o nouă armă venită la joc numită L-Star, care este un apel invers la Titanfall 2 – este un pistol de aur care poate fi găsit numai în pachetul de îngrijire.

EA
Conferința EA PlaySezonul 2 a trecut