Apex Legends Sezonul 2 Battle Pass va fi bazat pe provocări, la fel ca Fortnite

0
61

În

urma descoperirii gameplay-ului Star Wars: Jedi Fallen, dezvoltatorul Respawn a împărtășit primele detalii despre sezonul următor al Apex Legends în timpul evenimentului de sâmbătă pre-E3 EA Play.

Sezonul 2 al jocului royale de luptă libere se numește Battle Charge și va introduce o nouă arma, un personaj și un alt Battle Pass – și de data aceasta va funcționa mai mult ca Fortnite. În cadrul panelului, producătorul executiv Apex Legends, Drew McCoy, a dezvăluit că Pass Battle Pass-ul 2 va fi bazat pe provocări, așa cum este cazul Fortnite.

Sezonul 1 de Battle Pass a fost în mod special pe bază de XP, pe care mulți jucători au simțit că au rezultat într-o pauză înceată. De data aceasta, însă, vor apărea provocări zilnice și săptămânale, iar ele vor sta, astfel încât veți putea să le finalizați pe tot parcursul sezonului.

Ca

rezultat, McCoy spune că jucătorii vor putea să-și alinieze Pariul de Bătălii mult mai repede în acest sezon.

Aceasta nu este singura schimbare făcută pentru Pass Battle pentru Sezonul 2.

De data aceasta, Respawn a eliminat toate insignele și tracker-ele care au „ocupat spațiu” în Battle Pass și le-au înlocuit cu trei „complet nou tipuri de conținut. ” Respawn afirmă că în „Battle Pass” vor exista și „mult mai multe” skin-uri, iar jucătorii vor putea câștiga suficiente metale pentru fabricarea unei arme legendare de alegerea lor până când vor ajunge la nivelul 100.

Apex

Sezonul

2 al Apex Legends începe pe 2 iulie.

După cum sa menționat anterior, noul sezon va introduce și o altă legendă Playable, Wattson – un geniu științific și inginer electric, care poate plasa garduri pe teren.

Respawn spune că un mod clasat este, de asemenea, vine la joc în sezonul următor, precum și patru piei legendare noi.

Evenimentul EA Playnoua armăcaracter