Cea mai grea pistă a lui Apex Legends primește un bivol

0
72

În

timpul evenimentului EA Play de la E3 2019, echipa Apex Legends a îndemnat ca o anumită arma numită după o țară africană să vadă îmbunătățiri.

Acest lucru se referă, desigur, la pușca Mozambic, o armă care a făcut obiectul multor glume și meme de la jocul de luptă royale lansat la începutul acestui an.

Mozambicul este considerat pe scară largă ca o armă rău – chiar inutilă – în Apex Legends, mai ales în ceea ce privește pușcașii de pușcă. Echipa nu a detaliat ce fel de îmbunătățiri ar putea fi văzute, dar ne putem aștepta să aflăm când Sezonul 2 se lansează pe 2 iulie.

Mozambicul

a fost tachinat alături de două noi hop-up-uri, care pot fi atașate de arme pentru a da îmbunătățiri sau caracteristici specifice ale acestora; nu este clar dacă îmbunătățirile din Mozambic vor fi realizate printr-un proces de salvare sau prin alte mijloace.

Segmentul Apex Legends în timpul jocului EA Play a oferit, de asemenea, mai multe detalii despre Battle Pass-ul din sezonul 2 și a dezvăluit cea de-a zecea legendă, Wattson.

A fost dezvăluită și o nouă pistol, și este un clasic Titanfall 2: L-Star.

EA
Evenimentul EA Playa fost dezvăluită și o nouă pistol