Conferința de presă Nintendo Direct Liveblog

0
76

Conferința

de presă Nintendo E3 2019 ia forma unui Nintendo Direct preînregistrat.

Ea urmează să fie vizionată marți, 11 iunie, și o puteți urmări. În plus față de feedul video, vom face liveblogging totul aici, pentru a putea citi propriile noastre comentarii și pentru a obține actualizări actualizate în timp ce acestea se întâmplă. Iartă-ne emoția dacă se va întâmpla în cele din urmă mama.

Distracția începe la ora 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST (2 AM AET pe 12 iunie), așa că asigurați-vă că v-ați întors la această pagină pentru a vedea ce are Nintendo în magazin pentru proprietarii Switch.

Vom

avea o prezentare completă a celor mai tari știri odată ce evenimentul se va încheia, astfel veți fi pe deplin informați despre toate cele mai recente dezvăluiri.

Ca de obicei cu Nintendo în timpul E3, nu se știe prea multe despre ceea ce va fi arătat.

Ne așteptăm să vedem mai multe din noul titlu Animal Crossing, Fire Emblem: Trei Case, Pokemon Sword / Shield și Super Mario Maker 2.

E3

Bayonetta

3 a fost MIA pentru un timp acum, deci este posibil ca PlatinumGames să poată dezvălui mai multe informații despre următorul joc de acțiune-aventură. Crossing-ul animalelor nu a fost confirmat în mod explicit pentru spectacol și nu este printre jocurile pe care Nintendo le-a confirmat, dar degetele noastre sunt traversate încât nu apar în timpul Direct.

livestreamedTraversarea animalelorBayonetta 3