Conferința de presă Square Enix Liveblog

0
47

Conferința

de presă Square Enix E3 2019 are loc astăzi, 10 iunie.

Vom avea un flux de viață al întregului eveniment, astfel încât să îl puteți viziona alături de noi.

Dacă preferați actualizări rapide ale textului sau dacă nu puteți viziona fluxul video, suntem implicați în întreaga activitate aici.

Evenimentul

companiei de la Tokyo începe la 10 iunie la ora 18:00 PT / 9 PM ET (5 AM BST / 2 PM AET pe 11 iunie), același interval de timp pe care conferința de presă a Sony o va ocupa în mod obișnuit.

Cu nici un Sony la E3 în acest an, Square Enix a intrat pentru a lua această oportunitate râvnit pentru a-și prezenta propriile jocuri, dintre care unele sunt printre cele mai anticipate la E3.

Asigurați-vă că reveniți la această pagină pentru a vedea reacțiile noastre în timp real pe măsură ce acoperim conferința.

E3

Odată

ce se va termina, vom scoate împreună un eveniment complet din cele mai tari știri din eveniment.

Nu ne dăm seama de ceea ce va sublinia Square Enix, dar există în special două jocuri care ar face un eveniment important.

Probabil că vom vedea mai multe de la Final Fantasy VII Remake și editorul a confirmat dezvăluirea oficială a jocului misterios al lui Marvel’s Avengers, care a avut recent câteva scurte detalii.

Compania

a susținut, de asemenea, că prezentarea din acest an promite „o altă linie interesantă de titluri”.

a
cel mai anticipat la E3Minunedetalii scurgere