Conferința de presă Ubisoft Liveblog

0
49

Conferința

de presă a lui Ebisoft E3 2019 va fi livrată pentru toți, dar dacă din orice motiv nu puteți viziona fluxul video sau vreți un comentariu de culoare colorat alături de anunț, vom face un liveblog cu totul corect aici.

Procedura începe în data de 10 iunie la ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 11 iunie), deci asigurați-vă că vă întoarceți la această pagină pentru a vedea că totul se desfășoară. După încheierea evenimentului, vom avea o defalcare completă a celor mai tari știri.

Din nefericire, ambițiosul joc de acțiune de pirat al lui Ubisoft, Craniul Cu toate acestea, există o mulțime de alte titluri care așteaptă cu nerăbdare să de la prolific dezvoltator de jocuri și editor.

Ar

trebui să vedem o privire mai amănunțită la Ghost Recon Breakpoint, programată să fie lansată pe 4 octombrie.

Atât Campionii Roller, cât și Legiunea câinilor de pază s-au scurs înainte de conferință și este posibil ca acestea să fie două din cele trei jocuri inopinate, triple-A, neanunțate, an.

O altă scurgere, ceva numită Ubisoft Pass, ar putea fi detaliată și în timpul conferinței.

E3
livestreamedsări peste E3 în acest anamânat până în aprilie 2020Dincolo de bine și rău 2Roller ChampionsUita-te la Legiunea câinilor