Conferința de presă Xbox Liveblog

0
44

Conferința

de presă Xbox E3 2019 are loc duminică, 9 iunie.

Vom avea un flux de viață al întregului eveniment, astfel încât să îl puteți viziona alături de noi.

Dacă ți se pare că e dor de ea sau vrei un comentariu suplimentar alături de pârâu, vom trăi toată viața chiar aici.

Așteptați

o mulțime de știri pentru Xbox One, împreună cu jocuri noi pentru PC. Evenimentul Microsoft începe la ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 10 iunie), așa că asigurați-vă că reveniți pe această pagină pentru a vedea reacțiile noastre în timp real pe măsură ce acoperim conferința.

Va urma o plimbare completă a celor mai tari știri odată ce evenimentul se va încheia.

Xbox are planuri mari, deoarece a anunțat că 14 jocuri de prima parte vor prezenta titlul.

E3

Xbox

este de așteptat să dezvăluie o nouă consolă Xbox, precum și să împărtășească mai multe informații despre Halo Infinite.

De asemenea, vom vedea mai multe de la Gears 5 și probabil că s-au scurs jocul The Ninja Theory.

scurgeri joc Ninja Teorie