Consultați Posterele uriașe în afara centrului de convenții

0
89

E3

2019 urmează să înceapă. Expoziția anuală de jocuri începe oficial în doar câteva zile, și la fel ca în fiecare an, editorii ascund postere masive în jurul centrului de convenții din Los Angeles și în alte clădiri din centrul LA, pentru a promova evenimentul. este acum pe teren în LA și am făcut niște poze ale posterelor uriașe ale jocurilor video pe care le-am văzut decorând orașul.

Multe dintre cele mai mari emisiuni din acest an sunt prezentate în mod vizibil în jurul orașului; Call of Duty: Modern Warfare, reluarea viitoare a francizei masive de shooter, are onoarea de a adora intrarea în sala Wes din LACC în acest an, salutând participanții pe măsură ce își fac drumul în spectacol, dar cu siguranță nu este singurul joc reprezentat; Bethesda’s Doom Eternal găzduiește hotelul Figueroa, iar noi am văzut și un poster al Cyberpunk 2077 extrem de anticipat al CD Projekt Red.

Puteți să aruncați o privire la unele dintre posterele E3 pe care le-am văzut în galeria de mai jos.

Vom

continua să adăugăm mai multe fotografii pe măsură ce progresează săptămâna.

De asemenea, vom avea fotografii ale podelei show-ului odată ce se deschide, deci asigurați-vă că ați revenit pentru acoperirea completă a E3 2019.

E3 începe oficial marți, 11 iunie, când etajul de prezentare se deschide presei și publicului.

E3

Cu

toate acestea, mulți dintre cei mai mari editori ai industriei vor organiza conferințe de presă și alte evenimente în zilele care au durat până atunci, inclusiv Microsoft, Bethesda, Square Enix și Nintendo.

Singura excepție notabilă este Sony; pentru prima dată de când a intrat în industrie, producătorul PS4 a decis să nu participe la E3.

Am obținut deja o mulțime de știri înainte ca E3 să înceapă. Pe 5 iunie, Nintendo a lansat un Pokemon Direct special, care a dezvăluit o mulțime de detalii noi despre Pokemon Sword and Shield.

A

doua zi, Google a transmis prima sa prezentare Stadia Connect, schimbând informații noi despre viitoarea sa platformă de jocuri streaming. Și nu este nimic de spus despre numeroasele scurgeri și zvonuri care au apărut înainte de spectacol.

Puteți găsi toate cele mai mari știri și anunțuri pe hub-ul nostru E3.

Call
Call of Duty: Războiul modernDoom eternconferinta de presaPokemon sabia și scutulE3 hub