Cupa Mondială Fortinet online deschide săptămâna 9 – Cum să vizionați, destinații de plasare și format

0
67

Ultima

saptamana de calificari solo incepe pe 8 iunie, in timp ce ultimii jucatori se lupta pentru sansa lor la piscina de 30 de milioane de dolari.

Cupa Mondială Fortinet se apropie repede, în timp ce jucătorii competitivi de top se vor lupta din 26 iulie până în 28 iulie. În perioada 13 aprilie – 2 iunie, deschiderea online a Cupei Mondiale Fortinet are loc în fiecare weekend. În fiecare săptămână se rotește între jocul solo și duo, săptămânile cu numere egale fiind duo, în timp ce săptămânile impare sunt solo.

Mulțumită lui Epic, săptămânile 9 și 10 vor include dublu fond de premiere, astfel încât vor fi 2 milioane de dolari în plus pentru ultimele două săptămâni ale Online Open.

Ultima

saptamana de joc solo are loc in perioada 8 iulie – 9 iulie.

Dacă fanii încearcă să țină la curent cu fiecare regiune, atunci fluxul oficial Fortnite ar fi fluxul de verificat.

Fluxul oficial Fortnite include rulouri de strigare, analiști și actualizări de notare.

week

Vizionați

video live de la Fortnite pe www.twitch.tv Cupa Mondială Fortinet online Deschide evenimentele solo care urmăresc același format în fiecare săptămână. Fiecare jucător are trei ore pentru a finaliza zece meciuri.

Iată formatul de notare pentru săptămâna 9: Iată câți jucători se vor califica pentru evenimentul de 30 de milioane de dolari din New York: Dacă doriți să verificați pentru a vedea toți jucătorii care s-au calificat până acum, aici este hub-ul nostru!

Jucătorii de top de sâmbătă, 8 iunie vor trece la finala duminică, 9 iunie.

Iată

lista tuturor jucătorilor care s-au calificat pentru Cupa Mondială Fortnite în săptămâna 9: A jucat favoritul jucătorului Fortnite Battle Royale pentru Cupa Mondială? Spuneți-ne mai jos!

players
Lume