Domeniul de luptă 5 Capitolul 5 va merge la Teatrul din Pacific

0
60

În

timpul conferinței EA Play în jurul E3 2019, dezvoltatorul DICE a subliniat un conținut nou pentru FPS Battlefield 5 pe scară largă. Una dintre cele mai mari adăugiri este includerea teatrului Pacific al celui de-al doilea război mondial în campania single-player Tides Of War și modurile multiplayer.

Aceasta va fi o actualizare gratuită (la fel ca toate actualizările de conținut Battlefield 5) care adaugă misiuni și hărți ale teatrului pacific ca capitolul 5 în această toamnă. DICE a subliniat că are trei hărți planificate să încorporeze teatrul Pacific, dintre care unul va fi Iwo Jima.

Există, de asemenea, unele elemente noi care vin în joc, în timp ce DICE a spus că încearcă să surprindă experiența invaziei și să integreze războiul amfibiu cu vehicule suplimentare, în timp ce forțele americane și japoneze se află pe insulă. O arma clasică este, de asemenea, vine la Battlefield 5: M1 Garand.

DICE

și EA au subliniat un plan de conținut pentru Battlefield 5 care a dus la lansarea jocului în noiembrie 2018; acest lucru a inclus noi misiuni, hărți și moduri, cum ar fi modul de luptă Royale Firestorm.

Suportul pentru joc continuă cu trei noi hărți multiplayer: Al-Sahdan în iunie, Marita în iulie și Operațiunea Underground în octombrie.

Conținutul din capitolul 5 este probabil să apară în noiembrie, deoarece este destinat lansării în această toamnă.

EA
Conferința EA PlayCâmpul de luptă 5lupta royale mode Firestormtrei noi hărți pentru multiplayeri