E3 2019 EA Play – Star Wars Jedi

0
57

EA

Play este în plină desfășurare și compania și-a deschis conferința anuală de presă E3 2019 cu Star Wars Jedi: Order Fallen.

După ce l-au tachinat timp de luni, EA a prezentat în cele din urmă jocul pentru viitorul joc Star Wars.

Avem un total de 13 minute.

E

mai jos.

Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este dezvoltat de Respawn, dezvoltatorul din spatele francizei populare Titanfall și jocul său rotativ de luptă spin-off, Apex Legends.

Ordinul Fallen este în întregime un singur jucător, fără microtransacții – ceea ce face contrariul controversatului Star Wars Battlefront II al lui EA. Respawn are un alt proiect Titanfall, dar a întârziat-o să se concentreze pe Ordinul Fallen și să redea în continuare Apex Legends.

EA

Comandamentul

Fallen se concentrează pe aventura lui Cal Kestis, un padawan Jedi care a scăpat de Ordinul 66 și acum trăiește ca un fugar ascuns de Imperiul Galactic.

Viața sa ca salvator se termină când el folosește Forța pentru a-și salva prietenul, dezvăluind identitatea sa celor care îl doresc morți. În curând, Cal trebuie să se bazeze pe antrenamentul său minim pentru a scăpa de cea de-a doua sora mascată – unul dintre incizorii de vânătoare ai Jedi-lui Darth Vader – și Trooperii Purge.

Totuși, el nu va fi complet singur, deoarece călătoria lui Cal în galaxie îl vede descoperind un cavaler Jedi supraviețuitor.

Star

Wars Jedi: Ordinul Fallen vine pe Xbox One, PS4 și PC pe 15 noiembrie.

E3
EA PlayStar Wars Jedi: Ordinul căzut