EA oficial anunță FIFA 20 [Update]

0
52

Actualizarea

2: FIFA 20 primește un nou mod de stil FIFA Street numit Volta, a dezvăluit EA. Modul se bazează pe jocurile de fotbal de stradă și pe jocurile cu fețe mici, a spus editorul.

Actualizare: EA a confirmat data de lansare a FIFA 20.

Jocul va fi lansat pe 27 septembrie.

Povestea

originală: Sigur că vom auzi mai multe la E3, dar pentru moment, EA a confirmat în cele din urmă că FIFA 20 este pe drum.

Editorul nu a dezvăluit nimic altceva în afara logo-ului, dar în clipul de teaser scurt apărea un alt semn ciudat. În loc să dezvăluie mai multe informații acum, EA intenționează să vorbească mai mult despre jocul de fotbal din acest an de la EA Play.

Porțiunea FIFA 20 a acelui flux viu începe sâmbătă, 8 iunie, la ora 11 AM PT / 2 PM ET / 7 PM BST (care este 4 AM AET pe 9 iunie). În ciuda faptului că tocmai a fost confirmată, EA a împărtășit câteva dintre schimbările de joc ale FIFA 20 doar recent. Începutul listei este apărarea AI, a spus EA, cu un accent mai mare și stimulent pus pe apărarea manuală, spre deosebire de a lăsa computerul să apere pentru tine.

FIFA

Una

dintre modalitățile pe care EA intenționează să le facă este creșterea probabilității ca o abordare manuală să propulseze mingea unui coechipier.

Apararea automată va reduce eficacitatea globală și timpii de reacție vor încetini.

Fotografia este, de asemenea, refăcută, atacatorii având o precizie mai mare în timpul scenariilor de fotografiere ușoară, cum ar fi curățirea împotriva portarului.

Timpii

de reacție ai victimelor vor fi reduse în aceste situații pentru a rezolva reacțiile uneori „supraomenești” ale jucătorilor care s-au plâns. În plus, fereastra de sincronizare pentru fotografiile cu timp real este redusă la două cadre pentru toate fotografiile, iar acestea vor fi și „puțin mai precise”. EA a asigurat totuși jucătorilor că fotografiile cu ecrane în timp real vor fi „mai precise decât fotografiile neschimbate”. O mulțime de lucruri se petrec în trecerea în scenă și filmarea mai realistă, spune EA, mai ales când vine vorba de greve dificile.

Volleys vor fi mai variabile și mai puțin exacte, de exemplu, în timp ce 180 ° și treceri pentru prima dată vor avea ca rezultat „bile mai lente / mai slabe”. Pentru a compensa, trece ușor situația va fi acum mai exactă. Vor fi introduse și două noi opțiuni de trecere: pasul-și-go-ul condus (care va înlocui combo-ul combo-ului manual de trecere curentă) și trecerea dinainte, care va înceta să fie o varianta automată, contextuală, . Pentru mai multe, verificați tot ce știm despre planurile EA 2019 ale EA sau tot ce știm despre FIFA 20.