EA Play E3 2019 – Star Wars Jedi

0
69

EA

Play este în plină desfășurare, iar compania și-a deschis conferința anuală de presă E3 2019 cu Star Wars Jedi: Order Fallen.

După ce l-au tachinat timp de luni, EA a prezentat în cele din urmă jocul pentru viitorul joc Star Wars.

Avem un nou minut de 13 minute pe care îl puteți viziona mai sus.

Porțiunea

„Jedi Fallen Order” a emisiunii este acum terminată, însă a dezvăluit multe despre modul în care va juca jocul (și mai multe vor veni duminică în timpul conferinței de presă Xbox).

Respawn a dezvăluit ce înseamnă „o luptă atentă” și apariția unei fețe familiare de la Rogue One și Războiul clonelor. În plus, ne-am uitat la ce capacități Force vă stau la dispoziție.

Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este dezvoltat de Respawn, dezvoltatorul din spatele francizei populare Titanfall și jocul său rotativ de luptă spin-off, Apex Legends.

EA

Ordinul

Fallen este în întregime un singur jucător, fără microtransacții – ceea ce face contrariul controversatului controversat Star Wars Battlefront II. Respawn are un alt proiect Titanfall, dar a întârziat-o să se concentreze pe Ordinul Fallen și să redea în continuare Apex Legends.

Comandamentul Fallen se concentrează pe aventura lui Cal Kestis, un Jedi Padawan care a scăpat de Ordinul 66 și trăiește acum ca un fugar ascuns de Imperiul Galactic.

Viața sa ca salvator se termină atunci când folosește Forța pentru a-și salva prietenul, dezvăluind identitatea sa celor care-l vor ucide. În curând, Cal trebuie să se bazeze pe antrenamentul său minim pentru a scăpa de cea de-a doua sora mascată – unul dintre incizorii de vânătoare ai Jedi-lui Darth Vader – și Trooperii Purge.

Totuși,

el nu va fi complet singur, deoarece călătoria lui Cal în galaxie îl vede descoperind un cavaler Jedi supraviețuitor.

Star Wars Jedi: Ordinul Fallen vine pe Xbox One, PS4 și PC pe 15 noiembrie.

E3
EA PlayStar Wars Jedi: Ordinul căzutConferința de presă Xboxatentă luptăfata familiaraForțe de forță