Ei bine, sigur că este o mulțime de scurgeri de E3

0
67

Este

de așteptat ca unele dintre anunțurile venite la E3 să se scurgă, dar E3 2019 încearcă să stabilească un nou record.

O mare parte din ceea ce urmează să vină la diferite conferințe de presă E3 în următoarele zile a fost deja răsfățat, deși jocul de astăzi EA Play a rămas în mod semnificativ lipsit de scurgeri (ceea ce ar putea avea mai multe de spus despre lipsa de surprize decât orice altceva).

Dar vineri seara a văzut o răsplată de anunțuri importante viitoare dezvăluite înainte de timp.

Acest

lot anume a publicat gama Band3 Namco E3.

Cea mai importantă dintre ciorchine este, fără îndoială, noul joc de la Software, numit numit Elden Ring.

Un nou joc de la joc ar fi o veste bună în orice situație, dar aceasta este o colaborare cu George RR Martin, autorul unui cântec de gheață și foc – baza Jocului Tronurilor.

E3

Numele

Elden Ring și arta însoțitoare sunt noi, dar chiar și această scurgere se referă la ceva care a apărut anterior online; rapoartele anterioare au afirmat deja că Martin și From lucrau împreună la un nou joc.

Celelalte scurgeri ale lui Bandai au vizat un remaster al lui Ni no Kuni și un nou RPG în povestirile sale din seria Tales of Arise.

Nu este clar cum sa întâmplat acest lucru – cele trei scurgeri au fost într-o succesiune de foc atât de rapidă încât pare că editorul a avut un fel de problemă de securitate.

Indiferent

de detalii, Katsuhiro Harada de la Bandai Namco a rezumat lucrurile frumos: Toate acestea urmează scurgerii foarte credibile a unui videoclip de la Bleeding Edge, noul joc de la DMC: Devil May Cry și Hellblade Developer Ninja Theory. Și listarea cu amănuntul pentru Watch Dogs Legion, determinând Ubisoft să confirme jocul înainte de conferința de presă. Dataminerii Destiny 2 descoperind sprijinul pentru salvarea încrucișată și o nouă expansiune Shadowkeep, care duce jucătorii înapoi la lună. Și Poarta lui Baldur III, a cărei existență a fost îngropată în codul de marcare pe site-ul de teaser al lui Larian Studio. Și data lansării Death Stranding, publicată pe contul Facebook al PlayStation Taiwan. Și Call of Duty 2019 fiind un nou război modern.

Si asa mai departe.

Aceasta nu înseamnă nimic despre alte scurgeri care încă așteaptă o confirmare mai clară, cum ar fi consolă Xbox următoare, Fable 4, Ubisoft Play și jocul de derby de la Ubisoft.

E3

Cu

mai mult de o zi înainte ca majoritatea conferințelor de presă să înceapă, există încă timp pentru a scăpa și mai mult.

La această rată, nu fi surprins dacă nu mai rămâne nimic de surprins.

E3 conferințe de presăjoc nou de la SoftwareNimeni nu este Kuni remasterPoveștile lui AriseUita-te la Legiunea câinilorsalvați încrucișat suportul