Elden Ring este de la noul software al lui George RR Martin pentru colaborarea la joc

0
71

Pe

măsură ce E3 2019 se apropie, scurgerile continuă să vină. Cel mai recent confirmă colaborarea dintre The Software (Dark Souls, Sekiro) și George RR Martin, autorul seriei A Song of Ice and Fire pe care se bazează Game of Thrones.

Această ultimă scurgere sugerează că noul joc se numește Elden Ring, iar prima lucrare de artă a fost publicată online.

Potrivit lui Daniel „ZhugeEX” Ahmed, care își păstrează reputația pentru confirmarea fiabilă a informațiilor scoase înainte de confirmarea oficială, Elden Ring este o „lume nouă creată de Hidetaka Miyazaki și George RR Martin” care vine pe Xbox One, PS4 și PC . Miyazaki este cel mai bine cunoscut pentru munca sa ca președinte al Software-ului, unde a dezvoltat sufletele lui Demon, sufletele întunecate, sângele de sânge, și Sekiro.

Deși

detaliile despre ce joc va consta nu au fost scoase, avem o imagine scursă a ceea ce pare a fi un teaser sau artă cheie.

Uitați-vă mai jos.

Diferitele zvonuri care implică Elden Ring (identificate anterior ca GR sau Great Rune) au descris jocul ca pe o experiență în lumea întreagă în care explorați diferite regate.

E3

Uciderea

conducătorilor din spatele fiecărei împărății vă permite să vă deblocați abilitățile sau puterile supranaturale.

Imaginea de mai sus susține acest zvon prin imaginea unui inel gigantic de lumină care cuprinde mai multe inele mai mici, care arată foarte mult ca o coroană circulară care înconjoară mai multe mici.

Se pare că există o piscină de energie în partea superioară a imaginii care se scurge în linie dreaptă până la inelul mai mare, poate chiar să extragă energie suplimentară din inelele mai mici pe care trebuie să le treacă. Poate că Elden Ring vede că eroul tău atrage puterea de la o sursă misterioasă, doar pentru a amplifica această putere în moduri diferite față de ceilalți conducători.

Deși

este vorba despre speculații din partea noastră, cu siguranță se va potrivi cu povestea lui From Software, pentru că este folosită o temelie similară pentru Înaltul Lord Wolnir al Dark Souls III – un rege care a călătorit pe terenuri și a atras puterea din împărățiile pe care le-a împrăștiat în praf.

Zvonurile spun că Elden Ring a fost în dezvoltare timp de trei ani, făcându-l unul dintre cele două jocuri de la Software a început să lucreze după Sekiro: Shadows Die Twice.

Jocul se presupune că a fost dezvăluit oficial în timpul conferinței de presă Microsoft E3 2019, unde se vorbește despre debutul consolei Xbox de generație următoare și al patrulea joc Fable.

Dark

O

să știm sigur duminică. Această scurgere a Elden Ring a fost una dintre scurgerile de scurtă durată care implică editorul Bandai Namco. Într-o scurtă perioadă de timp, am învățat de asemenea un remaster al lui Ni no Kuni și următorii povești de joc, Tales of Arise.

Suflete întunecate IIISekiro: Umbrele mor de două oriNimeni nu este Kuni remasterPoveștile lui Arise