Elden Ring este software-ul și jocul George RR Martin

0
48

Pe

măsură ce E3 2019 se apropie, scurgerile continuă să vină. Cel mai recent confirmă colaborarea rumă dintre Software și George RR Martin este adevărată și se numește Elden Ring.

Potrivit lui Daniel „ZhugeEX” Ahmed, care își păstrează reputația pentru confirmarea fiabilă a informațiilor scoase înainte de confirmarea oficială, Elden Ring este o „lume nouă creată de Hidetaka Miyazaki și George RR Martin” care vine pe Xbox One, PS4 și PC . Avem chiar și o imagine scursă a ceea ce pare a fi o teaser sau cutie de artă. Uitați-vă mai jos.

Zvonurile despre Elden Ring (identificate apoi ca GR sau Great Rune) au descris jocul ca o experiență în lumea întreagă în care explorați diferite regate.

Uciderea

conducătorilor din spatele fiecărei împărății vă permite să vă deblocați abilitățile sau puterile supranaturale.

Imaginea de mai sus susține acest zvon prin imaginea unui inel gigantic de lumină care cuprinde mai multe inele mai mici, care arată foarte mult ca o coroană circulară care înconjoară mai multe mici.

Se pare că există o piscină de energie în partea superioară a imaginii care se scurge în linie dreaptă până la inelul mai mare, poate chiar să extragă energie suplimentară din inelele mai mici pe care trebuie să le treacă. Poate că Elden Ring vede că eroul tău atrage puterea de la o sursă misterioasă, doar pentru a amplifica această putere în moduri diferite față de ceilalți conducători.

E3

Deși

este vorba despre speculații din partea noastră, cu siguranță se va potrivi cu povestea lui From Software, pentru că este folosită o temelie similară pentru Înaltul Lord Wolnir al Dark Souls III – un rege care a călătorit pe terenuri și a atras puterea din împărățiile pe care le-a împrăștiat în praf.

Zvonurile spun că Elden Ring a fost în dezvoltare timp de trei ani, făcându-l unul dintre cele două jocuri de la Software a început să lucreze după Sekiro: Shadows Die Twice.

Jocul se presupune că a fost dezvăluit oficial în timpul conferinței de presă Microsoft E3 2019, unde se vorbește despre debutul consolei Xbox de generație următoare și al patrulea joc Fable.

Suflete întunecate IIISekiro: Umbrele mor de două ori