Epic se dublează pe suspendarea de 14 zile dată Xxif

0
51

Una

dintre storylinele dominante pe parcursul calificărilor la Cupa Mondială a fost suspendarea și apoi calificarea lui Xxif.

După ce a fost prins să fie hrănit în săptămâna 3, Xxif a primit o interdicție de 14 zile.

Acest lucru la pierdut o saptamana de calificari solo si o saptamana de duo, doar 20% din sansele pe care a trebuit sa le califice. În săptămâna 8, sa întâmplat inevitabil și sa calificat pentru Cupa Mondială cu partenerul său, persoana care ia hrănit uciderea în săptămâna a 3-a. * Citește mai mult: UCLA Esports elimină Fortnite din lista de jocuri oferite După cum vă puteți imagina, comunitatea Fortnite nu a fost fericită. Nu numai că el și coechipierul său au luat două locuri pe care ar fi putut să le ducă la non-cheaters, ci, de asemenea, pun sub semnul întrebării pozițiile lui Epic față de cei care trișau.

Dacă

reușiți să faceți acest lucru ușor, de ce nu ar lua mai mulți oameni riscul?

Epic tweeted un link care a inclus noi informații despre hotărârile pentru trișori, printre altele.

Hop în blog-ul competitiv al acestei săptămâni pentru actualizări privind plățile, hotărârile și noul program Open Week.https: //t.co/WnPUxrfW3q- Fortnite (@FortniteGame) 7 iunie 2019 Pentru un moment scurt, se părea că s-ar fi răsturnat decizia lor și s-ar schimba ceva.

https://t.co/WnPUxrfW3q

Asta

nu sa întâmplat.

Iată ce au spus: „Am evaluat sancțiunile pentru scenariile de teaming pe baza matricei noastre de penalizare.

Infracțiunile inițiale și infracțiunile pentru prima dată includ descalificarea și decăderea de premii dintr-un eveniment dat și o interdicție competitivă de 14 zile.

Infracțiunile

repetate sau severitatea crescută, cum ar fi echiparea evidentă în mai multe meciuri sau coordonarea împotriva unui adversar, are ca rezultat o pedeapsă mai severă. ” Apoi au legat decizia competitivă pe care au luat-o după săptămâna a treia și asta a fost asta. * Citește mai mult: Cele mai bune meme și reacții după ce Xxif sa calificat pentru Cupa Mondială Va fi interesant să vedem cum CouRage și DrLupo se ocupă de turnarea pentru Cupa Mondială când Xxif și Ronaldo sunt pe ecran.

Lupo a început deja să se refere la Xxif ca pe „bota” în timpul calificărilor, deci dacă acesta este un precursor al ceea ce va veni, va fi amuzant să îl vedeți.

June
https://t.co/WnPUxrfW3qSăptămânăLume