Expansiunea Sims 4 „Island Living” a fost anunțată

0
75

Electronic

Arts și-a încheiat prezentarea EA Play cu accentul pe The Sims 4.

Streamul a anunțat o nouă expansiune care vine în această vară, precum și o serie de pachete cosmetice și alte produse care vin pe parcursul verii și în toamnă. Anunțul mare a fost expansiunea insulei Living, care vine pe 21 iunie la PC și apoi pe PS4 și Xbox One pe 16 iulie.

Expansiunea se concentrează pe insula Sulani, unde vă puteți relaxa pe plajă, puteți ajuta la curățarea oceanului, cu delfinii, să devină un salvamar, să construiască sandcastle și chiar să-și construiască propria lor persoană pentru a înota în jurul insulei.

Prezentarea

a anunțat, de asemenea, un parteneriat cu Proiectul It Gets Better, pentru a lansa o serie de produse cosmetice LGBTQ și articole în joc.

Elementele variază de la hainele It Gets Better și Pride până la o ușă de baie neutră din punct de vedere al genului.

Elementele se vor lansa în The Sims 4 pe PC, precum și pe FreePlay și Mobile primul pe 18 iunie și apoi se vor extinde la console în iulie.

EA

Un

alt pachet nou, colecția Mischino X, va include articole din colecția de capsule din viața reală. În sfârșit, un pachet Sims 4 Realm of Magic vine în cursul acestui an.

„Cu Island Living, echipa de dezvoltare a vrut să ofere jucătorilor șansa de a scăpa cu Sims-ul lor într-un paradis pașnic, unic și să se conecteze cu adevărat la natură”, a declarat producătorul principal, Mike Duke, într-un anunț. Sims pentru a-și găsi fericirea, fie că se relaxează sub un palmier pe plajă, se împrietenește cu o sirenă de-a lungul recifelor de corali, sau protejează mediul Sulani și se asigură că insula devine mai frumoasă decât oricând.

Pentru mai multe din EA Play și E3 2019, verificați toată acoperirea noastră, inclusiv programul complet al conferințelor de presă.

Insulă