Fallen Ordine Caracteristicile Saw Gerrera

0
68

EA

ar fi putut părăsi circuitul mai multor conferințe de presă care preced E3, dar este încă o parte a emisiunii cu EA Play.

E3 2019 nu este diferit, iar EA și-a lansat show-ul anual cu Star Wars Jedi: Fallen Order, oferindu-se primul aspect oficial al gameplay-ului său și al „gândirii” luptei de lumină. Remorcile au arătat, de asemenea, modul în care Ordinul Fallen se va lega înapoi în universul mai mare Star Wars, prezentând câteva fețe familiare. În special, Saw Gerrera a apărut la începutul gameplay-ului și lucrează alături de protagonistul Ordinului Jedi Fallen, Cal Kestis.

Saw conduce o taxă pentru a elibera Wookies pe Kashyyyk care este sub controlul Imperiului.

Saw

îi oferă lui Cal o hartă pentru a-și continua misiunea.

Saw a făcut prima apariție în serialul Star Wars cu seria animată de Războiul Clonelor și a fost un personaj important în filmul Star Wars: Rogue One unde a fost portretizat de actorul Forest Whitaker.

De asemenea, a fost un droid asemănător unui alt personaj Rogue One, K-2SO, deși aceasta pare a fi o versiune diferită. Dezvoltat de Respawn – responsabil și pentru Titanfall, Titanfall 2 și Apex Legends – Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este un joc cu un singur jucător fără microtransacții – destul de surprinzător pentru un titlu EA, dar unul bun venit.

E3

Respawn

lucrează, de asemenea, la un proiect Titanfall, dar acesta a fost întârziat până în 2020 cel mai devreme, astfel încât concentrarea din 2019 să rămână pe ordinea Fallen și Apex Legends.

Comandamentul Fallen este povestea lui Cal Kestis, un padawan Jedi care nu și-a terminat niciodată pregătirea și a devenit Cavaler.

Povestea are loc imediat după ce a fost declarat Ordinul 66, plasându-l între evenimentele Răzbunării din Sith și O nouă speranță. Calul se ascunde din Imperiu ca salvator pe Rimul Outer, până când a descoperit că este un utilizator Force.

Acum,

pe cal, Cal trebuie să se bazeze pe antrenamentul său minimalist pentru a scăpa de cea de-a doua sora mascată – unul dintre incizorii de vânători Jedi de vânătoare ai Darth Vader – și Trooperii de Purge.

Totuși, el nu va fi complet singur, deoarece călătoria lui Cal în galaxie îl vede descoperind un cavaler Jedi supraviețuitor.

Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este lansat pe 15 noiembrie pentru Xbox One, PS4 și PC.

Star
Star Wars Jedi: Ordinul căzutTitanfall 2