FIFA 20, stilul FIFA Street-Style Volta, dezvăluit înainte de lansarea EA

0
66

FIFA

20 conține un stil FIFA Street-stil numit Volta, publicat de EA. Modul este o nouă direcție pentru seria FIFA, care până acum a rămas relativ realistă și simplă în execuția sa.

Anunțul a fost făcut chiar înainte de lansarea EA Play, evenimentul pre-E3 al editorului care are loc astăzi, 8 iunie.

Mai multe știri despre jocul anunțat recent sunt așteptate în timpul evenimentului.

Volta

„ia fotbalul pe stradă cu cultura, creativitatea și stilul autentic al jocului cu fețe mici”, spune EA. Se pare că este un mod de potrivire exclusiv mic, ceea ce înseamnă că veți juca cu echipe între trei și cinci, spre deosebire de regulamentul 11.

Volta conține un număr de submoduri, fiecare dintre acestea fiind redate cu avatare masculine sau feminine.

Volta World vă permite să „construiți echipa”, de exemplu, în timp ce Volta Story vă va face să vă asumați rolul unui jucător printr-o narațiune scenariată, asemănătoare cu The Journey din edițiile precedente ale FIFA. În plus, poți „să iei echipele tale profesionale preferate pe străzi în Volta Kick-Off” sau „să joci prin promovare și reîncarnare în Liga Volta online”. Variantele de meci includ 3v3 Rush, 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Futsal Professional, unde „rush” indică un mod de joc care exclude portarii.

FIFA

Un

singur meci pe ambele părți a fost jucat în modul Journey Mode al FIFA 19, dar acesta este altfel prima dată când EA a jucat cu fotbal de stradă după rebootarea din 2012 a FIFA Street.

Volta Mode este singurul detaliu real pe care EA la lansat pentru titlul său de fotbal, în afară de data de lansare a FIFA 20.

Mai multe vor fi dezvăluite în timpul EA Play la E3 în câteva ore.

strada FIFAEA spuneData de lansare a FIFA 20EA Play la E3