Gears 5 Confirmed For Fall 2019 Data lansării

0
76

După

ce se zvonește că va lansa la sfârșitul acestui an, fereastra de lansare pentru Gears 5 a fost confirmată oficial.

După cum revedea, unul dintre afișele masive care înconjoară în mod tradițional Centrul de Convenții LA în timpul E3 prezintă Gears 5, iar imaginea arată că data lansării jocului va fi în această toamnă. Am rupt o imagine a posterului, care poate fi văzută mai jos.

Data lansării lui Gears 5 a fost sugerată pentru prima dată prin intermediul mai multor arte de boxe din mai 2019 (observată mai întâi de Generation Xbox), care menționează că jocul va ieși în acest an pe 10 septembrie.

Arta

casetei a fost confirmată în cele din urmă în iunie 2019 (prin intermediul unui tweet de la contul Gears of War), ducând la speculații că scurgerea datei de lansare însoțitoare este, de asemenea, reală. 10 septembrie este în toamnă, astfel încât scurgerea se așteaptă din ce în ce mai probabil să fie adevărată. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă Microsoft confirmă acea dată precisă în timpul conferinței de presă E3 2019, totuși, sau doar reiterează fereastra generală Fall 2019.

Obținerea unei date de lansare pentru Gears 5 este unul dintre anunțurile pe care am vrut să le vedem la E3 în acest an, în mare parte pentru că am auzit foarte puține despre joc de la dezvăluirea lui E3 2018.

Sperăm, de asemenea, că Xbox planuează să dezvăluie faptul că Gears 5 are o campanie destul de mare, care mărește cântarul setat de Gears of War 4.

Gears

Obținerea

unei confirmări a faptului că modul Horde se întoarce ar fi frumos, ca și clarificări pentru rolul Gears 5 în scena în creștere a esporturilor.

Gears 5 a fost confirmat să apară la E3 și este unul dintre cele 14 titluri Xbox One de prima parte pe care Microsoft intenționează să le prezinte în timpul conferinței sale de presă. Microsoft planuieste sa mearga la E3 in acest an, cu zvonuri ca conferinta de presa a companiei va prezenta consola Xbox urmatoarea generatie, un nou joc de la jocul „Software From”, cu o poveste pe care George RR Martin a consultat-o, un al patrulea joc Fable si un lot Mai Mult.

Gears 5 vine pe Xbox One și pe PC. Așa cum este și norma exclusivă pentru consola Xbox One, jocul va fi lansat pe prima zi a Game Pass.

Gears

5 stele Kate Diaz, care merge într-o călătorie de auto-descoperire după evenimentele din jocul Gears of War.

massive
posturi masiveGenerație Xboxun tweet