Ni Nu Kuni Remastered Scurtat pentru PS4 și Xbox One

0
52

Într-o

serie de scurgeri pre-E3 din 2019, care au implicat formația editurii Bandai Namco, un remaster al lui Ni no Kuni: Wrath of the Witch White a scapat.

Potrivit Direct-Feed Games pe Twitter, „Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered vine pe PS4 si Xbox One in toamna anului 2019.”

Direct-Feed Jocuri, de asemenea, remarcat faptul că Ni nu Kuni ar fi venit la Nintendo Switch în toamna anului 2019, în funcție de scurgere, deși se pare că nu poate fi o versiune remasterizată. Această scurgere vine pe tocuri mai multor altele, toate de la editorul Bandai Namco.

Una

dintre ele este colaborarea anterioară dintre un cântec de gheață și foc (Game of Thrones), autorul George R. R. Martin și From Software, aparent numit Elden Ring.

Cealaltă este o nouă intrare în Tales of series, Tales of Arise.

Primul Ni nu Kuni a fost lansat inițial pe PS3 în 2013 în vest și este cunoscut pentru animația sa de renumitul Studio Ghibli.

E3

Nu

este clar când au fost anunțate toate aceste știri.

Proiectul „From From Software” a fost zvonit să fie programat pentru conferința de presă Microsoft E3 duminică; care pare a fi cel mai probabil eveniment dat fiind că Sony nu este la E3.

Ar trebui să știm mai curând – verificați când totul se apropie de programul nostru de conferințe de presă E3.

E3 2019Poveștile lui AriseE3 program de conferințe de presă