Războaiele de război Jedi Ordine Forțelor Forțelor Fallen au fost dezvăluite

0
81

În

timpul evenimentului pre-E3 EA Play, EA a fost deschisă cu o demonstrație de joc extinsă a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Demo-ul a arătat o serie de tehnici de luptă, explorare și traversare. În acest proces, am văzut o gamă largă de puteri Jedi de la Padawan Cal Kestis.

Iată ce știm că veți avea la dispoziție în joc.

De-a

lungul demo-ului, Cal a folosit Forța pentru a împinge și a arunca inamicii și sabia sa.

Agilitatea Jedi a intrat și ea în joc pentru un salt dublu (ceea ce Respawn numea un „flip” al forței) și un zid de tip Titanfall. În mai multe cazuri, el a afișat și capacitatea de a încetini timpul.

La un moment dat, el a combinat această forță cu o forță de forță, încetinind timpul pentru un șurub de blaster, dar tragând un Trooper spre el la viteză normală, permițând împușcăturile Trooperului să-l lovească în spate.

E3

Este

posibil ca abilitățile suplimentare să fie disponibile în jocul complet, deoarece Respawn a observat că ceea ce am văzut a fost doar o parte a pachetului general.

A apărut și un prompt pentru un meniu de puncte de calificare, dar aspectul scurt nu ne-a lăsat să vedem în interiorul acelui meniu.

Se poate aștepta ca el să fie capabil să deblocheze mai multe puteri Force sau să-i sporească pe cei pe care îi are deja.

Aceste

puncte sunt, cel puțin, câștigate prin luptă; Respawn a remarcat că puteți urmări întâlnirile de luptă care se întâlnesc uneori între dușmani, dar acest lucru nu vă va câștiga progresul dulce.

Noile detalii despre poveste din prezentare au sugerat că ar putea fi legate în Rogue One, filmul din 2016 care se desfășoară în mod similar în perioada dintre Răzbunarea Sithului și Noua Speranță. L-am văzut pe Cal lucrand unul lângă celălalt cu un personaj notabil din acel film, precum și un cameo de tip droid pe care fanii cu ochi ascuțiți l-ar fi observat.

Secvențele de acțiune ne-au oferit în cele din urmă o oarecare perspectivă asupra a ceea ce înseamnă Respawn când spune că Ordinul Jedi Fallen are o „luptă atentă”. Pentru mai multe informații de la E3 2019, consultați întregul nostru program de conferințe de presă.

EA
Star Wars Jedi: Ordinul căzutar putea lega în Rogue OneE3 2019