Anthem Dev spune că „avem ceva de făcut” la EA Play

0
80

EA

a surprins fanii lui Anthem prin faptul că nu a oferit jocului un loc oficial la prezentarea sa EA Play, dar a făcut o scurtă perioadă de timp pentru joc între spoturile FIFA și Madden NFL. Producătorul de plumb, Ben Irving, a apărut pentru un scurt interviu la evenimentul E3 pentru a discuta despre joc, deși acest lucru a fost mai puțin despre prezentarea conținutului viitoare și despre recunoașterea punctelor slabe ale jocului, în timp ce se angaja să continue să lucreze la acest joc.

Irving a spus că chiar acum echipa lucrează cu influențatori și primind feedback de la jucători despre evenimentele recente și evenimentul Cataclysm cu timp limitat, care este acum testat pe PC. Ideea de acum este să adunați impresii de pe serverul de testare și să le utilizați pentru a forma conținutul înainte.

„Anthem are un viitor.

Un

viitor foarte luminos, speram „, a spus Irving.”

Am invatat foarte mult in ultimele luni, ne dorim cu adevarat sa facem jocul mai bine, credem ca imnul poate fi un joc foarte uimitor. Știm că avem ceva de făcut, vrem să colaborăm cu comunitatea și să o construim împreună și să o facem jocul pe care toată lumea dorește să fie. ” Pentru mai multe din E3 2019, verificați programul complet al conferințelor de presă.

Anthem
ImnPrezentarea EA PlayCataclismE3 2019