Apex Legends sezonul 2 Trailer Teases o adăugare gigantică la lupta Royale

0
87

În

cadrul conferinței EA Play – ediția electronică a președintelui Electronic Arts, EA a anunțat o mulțime de noi detalii pentru titlurile sale cele mai anticipate și actualizările viitoare ale jocului, inclusiv Star Wars Jedi: Fallen Order și Apex Legends: Sezonul 2. mai multe detalii concrete, cum ar fi noul personaj Wattson, arma noua si schimbari in progresul bataliei, dezvoltatorul Respawn a avut o incercare incitanta dar vaga pentru ceea ce ar putea fi un eveniment in schimbare de tip Fortnite.

La sfârșitul remorcii pentru Apex Legends: Sezonul 2, este o scurtă șansă a ceea ce ar putea fi un dragon sau dinozaur sau o altă formă de creatură kaiju asemănătoare lui Godzilla.

Este mare, este ca o șopârlă, și vine la Apex Legends.

Respawn

nu este gata să dezvăluie ce este sau când ne putem aștepta să-l vedem, dar aparent vine ca parte a Sezonului 2 în iulie.

De asemenea, a sugerat că am putea afla mai multe despre ce este vorba în luna următoare. În ceea ce privește cele mai concrete adăugiri pe care le-am învățat, primul este L-Star, un alt dintre cele mai puternice arme ale lui Titanfall 2.

Scurtând în Apex Legends în Sezonul 2, L-Star este un LMG puternic, care decimează inamicii și ușurează ușor ușile.

EA

Arma

este atât de puternică, este exclusivă numai în picături de păstăi.

De asemenea, nu puteți găsi muniție suplimentară pentru aceasta; indiferent ce are atunci când îl ridici este tot ce veți obține.

Sezonul 2, de asemenea, vede un alt Legend playable se alătură jocului de luptă royale.

Wattson

este o tânără care a ajutat la crearea arenei de luptă royale văzută în joc.

Ea intră în inel cu mai multe arme pe bază de electricitate, folosindu-și tehnica proprie pentru a electrocuta inamicii, pentru a le bombarda cu rachete și grenade și pentru a fixa cochilii.

Respawn a tachinat, de asemenea, un bufon pentru cel mai rău pistol al lui Apex, Mozambic.

E3

Nu

a împărtășit niciun fel de specific, dar vă puteți aștepta ca acesta să fie puțin mai puțin valabil în urma unei viitoare actualizări.

De asemenea, Respawn a auzit feedback-ul despre trecerea de luptă a sezonului 1 și va merge cu provocări bazate pe provocări, care sună mai mult ca la Fortnite.

Apex Legends este disponibil pentru Xbox One, PS4 și PC.

E3Star Wars Jedi: Ordinul căzutprovocarea bazată pe progresie