După lansarea EA Play, au fost anunțate trei noi jocuri EA Originals

0
57

Deși

nu au fost prezentate în fluxul EA Play E3 2019, au fost anunțate trei noi jocuri indie în timpul evenimentului de studio, imediat după pârâu. Într-un comunicat de presă, EA a anunțat parteneriate cu trei studiouri indie pentru a crea mai multe jocuri noi: Jocuri Zoink (Fe și Flipping Death), Glowmade și Studiouri Hazelight (A Way Out).

Jocurile la care lucrează fiecare vor fi EA Originals.

„Continuăm să conectăm noi jocuri inovatoare și creativ distincte de la cei mai buni și cei mai îndrăzneți producători independenți de jocuri la o audiență globală de jucători”. EA, vicepreședinte executiv al creșterii strategice, Matt Bilbey, a declarat în comunicatul de presă. „Vrem să oferim jucătorilor noștri conținutul cel mai larg și de cea mai înaltă calitate, cu cel mai bun acces posibil”. Jocuri Zoink crează Lost in Random, un joc care combină atât acțiunea, cât și strategia într-o lume fantezie întunecată. Glowmade dezvoltă un RPG co-op numit RustHeart, care vede un tânăr erou și robotul lor sidekick explora un multivers străin.

Studiul

jocului Hazelight Studios rămâne neanunțat, dar comunicatul de presă al EA descrie titlul drept „o nouă abordare a provocărilor de a lucra împreună”. În acest an, EA Play sa concentrat pe titlurile editorilor mai mari și mai importante.

Streamul de viață a început cu o revelație de joc a Star Wars Jedi: Ordinul Fallen, care a văzut pe Cal Kestis tăiat prin Storm și Purge Troopers cu sabia sa în Sekiro: Shadows Die de două ori, luptă tactică și, de asemenea, trage off fapte supranaturale cu gama lui de Force puteri.

Am fost, de asemenea, tratați cu o față familiară și am oferit indicii suplimentare că Ordinul Fallen are loc cu câțiva ani înainte de Rogue One.

E3

Restul

jocului EA Play a prezentat ceea ce se așteaptă în sezonul 2 al Apex Legends (inclusiv data de începere, o nouă Legendă numită Wattson, un LMG preferat de fanii Titanfall 2 și un dragon), dezvăluit unde BioWare se află pe imnul, noile jocuri FIFA și Madden și au subliniat o mulțime de conținut nou pentru The Sims 4.

O cale de iesireStar Wars Jedi: Ordinul căzutSekiro: Umbrele mor de două orio serie de puteri ale Forțeidata de începutbalaurunde se află BioWareImno grămadă de conținut nou