Expansiunea Sims 4 „Island Living” a fost dezvăluită la EA Play

0
79

Electronic

Arts și-a încheiat prezentarea EA Play la E3 2019, cu o prezentare a ceea ce urmează pentru The Sims 4.

Streamul a anunțat o nouă expansiune, Insula Living, lansată în această vară, precum și o serie de pachete cosmetice și altele vara și în toamnă. Puteți vedea o remorcă pentru extinderea de mai sus sau puteți viziona întreaga porțiune a Sims 4 din prezentarea de mai jos.

Anuntul mare a fost Insula Living, care se lanseaza pe 21 iunie pe PC si apoi pe PS4 si Xbox One pe 16 iulie.

Expansiunea

se concentreaza pe insula Sulani, unde te poti relaxa pe plaja, ajuta la curatarea oceanului, te joci cu delfinii, să devină un salvamar, să construiască sandcastle și chiar să-și construiască o persoană proprie pentru a înota în jurul insulei.

Prezentarea a anunțat, de asemenea, un parteneriat cu Proiectul It Gets Better pentru a lansa o serie de produse cosmetice LGBTQ și articole în joc.

Elementele variază de la îmbrăcămintea It Gets Better și Pride la o ușă de baie neutră pentru femei.

EA

Elementele

se vor lansa în The Sims 4 pe PC, precum și pe FreePlay și Mobile primul pe 18 iunie și apoi se vor extinde la console în iulie.

De asemenea, noul pachet este Moschino Stuff Pack, care va include articole din colecția de capsule din viața reală, precum și abilitatea de a obține un loc de muncă ca fotograf de modă. În cele din urmă, un pachet Sims 4 Realm of Magic va veni mai târziu în acest an, cu mai multe detalii pe viitor.

„Cu Island Living, echipa de dezvoltare a vrut să ofere jucătorilor șansa de a scăpa cu Sims-ul lor într-un paradis pașnic, unic și să se conecteze cu adevărat la natură”, a declarat producătorul principal, Mike Duke, într-un anunț. Sims pentru a-și găsi fericirea, fie că se relaxează sub un palmier pe plajă, se împrietenește cu o sirenă de-a lungul recifelor de corali, sau protejează mediul Sulani și se asigură că insula devine mai frumoasă decât oricând „. Pentru mai multe din EA Play și E3 2019, verificați toată acoperirea noastră, inclusiv programul complet al conferințelor de presă.