Faceți cunoștință cu Wattson, legenda nouă a lui Apex Legends în sezonul 2

0
89

EA

a demarat festivitățile E3 2019 cu ocazia conferinței sale EA Play pe data de 8 iunie.

După ce dezvăluie gameplay-ul Star Wars Jedi: Fallen, Respawn a introdus cel mai nou personaj, sau Legend, pentru Apex Legends.

Acest al zecelea personaj jucat este Natalie Paquette, care se numește Wattson.

Ea

va debuta în joc ca parte a Sezonului 2 („Battle Charge”) în luna iulie, care poate aduce, de asemenea, un fel de dragon surpriză în mix pe baza unei scurte teaser.

Wattson a fost dezvăluit într-un trailer ilustrat de poveste povestat de tatăl său și explică cât de mândru este faptul că a devenit un geniu științific și inginer electric. În ceea ce privește abilitățile ei, ea poate controla curgerea bătăliei cu pereții electrici defensivi și cu stâlpii care anulează incendiul.

Puteți verifica remorca de mai jos.

E3

Respawn

spune că Wattson este un personaj foarte diferit de restul rolurilor în ceea ce privește capacitatea ei și cum se încadrează în imaginea mai largă. În curtea ei, Wattson și tatăl ei au construit, de fapt, Arena Apex și ea a crescut în jurul ei.

Ea joacă un rol important în rolul Apex Legends, în timp ce echipa încearcă să construiască mai departe povestea jocului.

Dacă ați ieșit din buclă, Apex Legends este lupta royale FPS de la dezvoltatorii Titanfall Respawn Entertainment, publicată de EA. Pasa de luptă a sezonului 2 a fost, de asemenea, detaliată în timpul jocului EA; progresia este acum centrat în jurul îndeplinirea provocărilor, nu spre deosebire de Fortnite.

Există,

de asemenea, o nouă armă venită la joc numită L-Star, care este un apel invers la Titanfall 2 – este un pistol de aur care poate fi găsit numai în pachetul de îngrijire.

Ammo pentru pistol nu poate fi scapat; ceea ce vine este cu tot ce ai. Între timp, cea mai proastă pistolă a jocului, Mozambic, primește un buff și Respawn introduce un nou mod de joc Clasat pentru cei care doresc să devină deosebit de competitivi.

EA
Conferința EA PlaySezonul 2balaurSezonul 2 a trecutrezolvarea provocărilorMozambic, devine un băiat