Jedi Fallen Ordine Caracteristici Star Wars

0
59

EA

ar fi putut părăsi circuitul mai multor conferințe de presă care preced E3, dar este încă o parte a emisiunii cu EA Play.

EA a lansat spectacolul anual cu un bang, în cele din urmă prezentând modul de joc pentru Star Wars Jedi: Ordinul Fallen – inclusiv lupta „cu atenție” a luminilor.

De asemenea, am prins o privire familiară la începutul remorcii: Sa vezi Gerrera. În remorcă, Saw Gerrera de la Rogue One lucrează alături de protagonistul Ordinului Fallen, Cal Kestis.

Saw

conduce o taxă pentru a elibera Wookies pe Kashyyyk, cele mai multe dintre ele fiind înrobite de Imperiul Galactic.

Saw îi oferă lui Cal o hartă pentru a-și continua misiunea.

Saw a făcut prima apariție în serialul Star Wars cu seria animată de Războiul Clonelor și a fost un personaj important în filmul Star Wars: Rogue One unde a fost portretizat de actorul Forest Whitaker.

E3

Saw

portret în Jedi: Ordinul Fallen apare mai puțin grizzled și rănit decât cel din Rogue One.

De asemenea, a fost un droid asemănător cu un alt personaj Rogue One, K-2SO. K2 a fost un fel de aplicator imperial înainte de a fi reprogramat, iar droidul prezentat în demo a fost destul de dur pentru a da unui Jedi un timp dificil.

Dezvoltat de Respawn – responsabil și pentru Titanfall, Titanfall 2 și Apex Legends – Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este un joc cu un singur jucător fără microtransacții – destul de surprinzător pentru un titlu EA, dar unul bun venit.

Respawn

lucrează, de asemenea, la un proiect Titanfall, dar acest lucru a fost întârziat până în 2020 cel mai devreme, astfel încât concentrarea din 2019 să rămână pe ordinea Fallen și Apex Legends.

Comandamentul Fallen este povestea lui Cal Kestis, un padawan Jedi care nu și-a terminat niciodată pregătirea și a devenit Cavaler.

Povestea are loc imediat după ce a fost declarat Ordinul 66, plasându-l între evenimentele Răzbunării din Sith și O nouă speranță. Calul se ascunde din Imperiu ca salvator pe Rimul Outer, până când a descoperit că este un utilizator Force.

EA

Acum,

pe cal, Cal trebuie să se bazeze pe antrenamentul său minimalist pentru a scăpa de cea de-a doua sora mascată – unul dintre incizorii de vânători Jedi de vânătoare ai Darth Vader – și Trooperii de Purge.

Totuși, el nu va fi complet singur, deoarece călătoria lui Cal în galaxie îl vede descoperind un cavaler Jedi supraviețuitor.

Star Wars Jedi: Ordinul Fallen este lansat pe 15 noiembrie pentru Xbox One, PS4 și PC.

gameplay-ulStar Wars Jedi: Ordinul căzutTitanfall 2