Jedi Ordine Fallen Primul Gameplay Trailer de pe EA Play

0
65

EA

Play sa încheiat, finalizând conferința de presă EA, pre-E3 2019.

Spectacolul a început cu o revelație de joc pentru Războiul Star al lui Respawn: Ordinul Jedi Fallen – oferind peste 10 minute de acțiuni de swing-beaver, Parkour îmbunătățit de forțe și droid curajos.

Puteți viziona materialul de joc pentru tine mai sus.

Chiar

dacă porțiunea Jedi Fallen Order a emisiunii este acum terminată, mai multe vor veni duminică în timpul conferinței de presă Microsoft Xbox. În jocul pe care l-am obținut, Respawn a dezvăluit ce înseamnă „lupta atentă” a Ordinului Fallen și a apărut și apariția unei fețe familiare de la Rogue One și Clone Wars. În plus, ne-am uitat la unele dintre abilitățile Cal’s Force, care includ Forța standard împinge și trage împreună cu capacitatea de a încetini timpul.

Acest lucru poate fi combinat cu celelalte puteri pentru unele distracții.

Star Wars: Ordinul Jedi Fallen este dezvoltat de către Respawn, studioul din spatele popularului franciză Titanfall și jocul său rotativ de luptă spin-off, Apex Legends.

EA

Comanda

Fallen este în întregime un singur jucător, fără microtransacții – poziția este în contrast puternic cu controversatul controversat Star Wars Battlefront II al EA. Respawn are un alt proiect Titanfall, dar a întârziat-o să se concentreze pe Ordinul Fallen și să redea în continuare Apex Legends.

Comandamentul Fallen se concentrează pe aventura lui Cal Kestis, un Jedi Padawan care a scăpat de Ordinul 66 și trăiește acum ca un fugar ascuns de Imperiul Galactic.

Viața sa ca salvator se termină atunci când folosește Forța pentru a-și salva prietenul, dezvăluind identitatea sa celor care-l vor ucide. În curând, Cal trebuie să se bazeze pe antrenamentul său minim pentru a scăpa de cea de-a doua sora mascată – unul dintre incizorii de vânătoare ai Jedi-lui Darth Vader – și Trooperii Purge.

Totuși,

el nu va fi complet singur, deoarece călătoria lui Cal în galaxie îl vede descoperind un cavaler Jedi supraviețuitor.

Star Wars: Ordinul Jedi Fallen vine pe Xbox One, PS4 și PC pe 15 noiembrie.

E3
EA PlayConferința de presă Xboxatentă luptăfata familiaraForțe de forță