Jocul Xbox Pass PC Prețul și jocurile confirmate înainte de conferința de presă

0
59

Conferința

de presă Microsoft E3 2019 nu începe încă câteva minute, însă au apărut deja mai multe informații despre diversele sale servicii de abonament.

O pagină de pe site-ul companiei, aparent live înainte de a fi programată să devină publică, a dezvăluit prețul jocului Xbox Game Pass pentru PC. Abonamentul de o lună va costa 5 $ / 4 / AU $ 5, se spune în pagină, în timp ce în prezent nu există opțiune de abonare pentru un an.

Asta plasează prețul lunar pentru abonamentul PC-ului la aproximativ jumătate din versiunea Xbox One a Game Pass, care este de $ 10 / Â £ 8 / AU $ 11.

Pagina

prezintă, de asemenea, o mică selecție de jocuri care vor veni la Xbox Game Pass pentru PC. Au fost listate exclusivi pentru consola Xbox, cum ar fi Sea of ​​Thieves, Starea de decădere 2 și Forza Horizon 4, cu mai multe – Gears 5, Halo: Colecția șef principal, Ori și Will of the Wisps – în curând „serviciului.

Deși împărtășește un nume cu versiunea Xbox One, Microsoft a declarat că biblioteca PC Game Pass va fi tratată separat.

Compania o numește „o nouă experiență pe care o construim împreună cu comunitatea PC”. Mai multe detalii vor fi partajate în cadrul conferinței de presă Microsoft E3 2019, unde am putea auzi, de asemenea, despre un Xbox următor.

Xbox

Dincolo

de aceasta, Microsoft a extins și Game Pass Ultimate pentru toată lumea.

Anterior, disponibilă numai unui grup select de testeri, acesta este un abonament premium care combină Xbox Live Gold cu Xbox One și versiunile PC ale Game Pass pentru o taxă lunară de 15 USD în SUA. Puteți trece abonamentele existente în acest mod, permițându-vă să stivuiți luni exterioare spre noul dvs. abonament Ultimate.

Prima lună este disponibilă pentru 1 USD. Când Game Pass for PC a fost anunțată luna trecută, Microsoft a declarat că va oferi abonaților acces la o bibliotecă cu mai mult de 100 de jocuri pe Windows 10, reprezentând editori precum Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive și Sega.

Compania

sa angajat, de asemenea, să includă noi versiuni de la Xbox Game Studios pe versiunea PC a Game Pass în ziua lansării, la fel ca serviciul Xbox One.

Biblioteca va adăuga noi jocuri în fiecare lună. Membrii Game Pass pot, de asemenea, achiziționa permanent jocurile cu până la 20% reducere în Microsoft Store și 10% din DLC. * Ori și voința lui Wisps – în curând

the
paginaMarea de hoțiStarea de dezintegrare 2Ori și voința vrăjilorconferinta de presaurmătorul gen Xboxjocul extins Pass Ultimatea anunțat