Madden NFL 20 Detalii Caracteristici noi – factori X, motor scenariu și multe altele

0
74

Noile

caracteristici care vin în franciza Madden NFL au fost dezvăluite în timpul conferinței EA Play pentru E3 2019.

Cu Madden NFL 20, veți avea o nouă campanie de carieră numită preluarea pentru modul Longshot. În plus, vor exista unele corecții în joc, care vor face pe jucătorii superstari mai multă valoare, și câteva scenarii noi de provocare pentru a debloca lucruri noi și pentru a îmbunătăți statisticile.

De asemenea, EA extinde opțiunile de accesibilitate pentru ca jocul să poată fi redat de un grup mai larg de persoane.

Noua

campanie de carieră se numește Face of the Franchise.

Veți crea un jucător de colegiu care începe ca fundaș pentru Texas Longhorns și va concura în playoff-urile de fotbal din colegiu – aceasta va conduce la o secvență NFL Draft.

Există, de asemenea, motorul de scenarii în care puteți participa la diferite provocări și puteți concura și în Pro Bowl. Împreună cu misiunile Ultimate, vei lua parte la provocări și căutări dinamice pentru a debloca lucrurile și pentru a îmbunătăți statisticile jucătorilor. În plus, Madden 20 va cuprinde playbook-uri evolutive care se actualizează pe măsură ce echipele includ piese noi în viața reală. RPO-urile sau piesele de joc run-pass se apropie și de joc. În mod evident, cea mai mare schimbare este în caracteristica Superstar X-Factor.

EA

Aceasta

acționează ca un peruc special pentru eroii pentru jucătorii de stele.

De exemplu, alergarea înapoi Alvin Kamara are „Satelit”, ceea ce îl face și mai eficient ca un receptor din spatele terenului, cu o capacitate îmbunătățită de alergare după captura.

JuJu Smith Schuster are factorul X „Double Me” care necesită o atenție suplimentară din partea apărării.

Acestea

sunt întotdeauna disponibile / disponibile – concepute pentru a extinde specialitățile specifice jucătorilor cu nume mari.

Coperta star Pat Mahomes are „Bazooka”, care este exclusiv pentru el.

Separat de toate acestea, EA a detaliat noi opțiuni de accesibilitate care vor fi disponibile în Madden 20.

E3

Multe

dintre caracteristicile din anii precedenți se desfășoară aici, dar printre cele noi sunt opțiunile text-to-speech și vorbire în text.

EA a extins foarte mult lucruri cum ar fi modul în care narațiunea de meniuri funcționează pentru ceva asemănător diagramei de adâncime, pentru ao face mai utilizabilă.

optiuni de accesibilitate