Programul complet al conferinței de presă (ora și datele UA)

0
61

Conferințele

de presă ale E3 2019 sunt pe cale să înceapă. EA Play live stream a avut deja loc și va fi urmărită în următoarele zile de prezentări mai tradiționale de tip briefing media de la Microsoft, Ubisoft, Nintendo și multe altele.

Bineînțeles, cu spectacolul care se întâmplă în LA, California, lucrurile pot deveni puțin confuze când încercați să aflați ce momente încep spectacolele în timpul dvs. local, așa că am crezut că vom enumera datele cheie E3 în timpul australian (AET) de mai jos.

Desigur, multe dintre conferințele E3 au loc înaintea spectacolului.

Am

avut deja evenimentul Google Stadia Connect și Nintendo‘s Pokemon Sword și Shield Direct de la Nintendo, precum și fluxul Destiny 2 al lui Bungie, în care au fost dezvăluite știri precum suportul de salvare încrucișată și noul Shadowkeep DLC. Dar chestiile interesante încă vor veni.

Chiar dacă știm acum toate evenimentele care se întâmplă în următoarele două săptămâni, nu vom lipsi un excedent de știri de joc în următoarea săptămână și jumătate.

Asteptati din ce in ce mai multe zvonuri si scurgeri.

EA

Mai

jos veți găsi o privire rapidă la orele de început, în AET, pentru toate evenimentele majore și conferințele de presă în zilele următoare.

Pentru mai multe informații despre fiecare, cum ar fi cum să vizionați și unde să găsiți un flux de evenimente, faceți clic pe legăturile respective.

Dacă vă aflați după vremurile americane, atât Pacific cât și Est, verificați aspectul principal al programului de conferințe de presă al E3 2019 sau, alternativ, puteți verifica lista completă a timpului britanic pentru E3 2019.

Flux de destine 2salvați încrucișat suportulzvonuri și scurgeriTimpurile britanice pentru E3 2019