Resident Evil, Rău în cadrul Directorului Teases Possible Announcement

0
87

Shinji

Mikami, creatorul unora dintre cele mai cunoscute jocuri de groaza din toate timpurile, a incercat un anunt E3 din 2019.

Scriind pe Twitter în japoneză, directorul Resident Evil and Evil Within a spus pur și simplu: „Prima zi de repetiție a terminat.” În timp ce cotația nu dă prea mult, pare un timp destul de ciudat pentru a fi repetat, cu toate conferințele de presă E3 2019 care urmează să se desfășoare în următoarele două zile. În special, compania lui Mikami Tango Gameworks este deținută de Bethesda, deci este posibil să se repete pentru o apariție la conferința de presă a editorului.

Alternativ, Bethesda a apărut pentru a-și prezenta noile jocuri la vitrinele Microsoft în anii anteriori, în timp ce editorul a adus multe jocuri la Nintendo Switch târziu. În ceea ce privește ceea ce lucrează Mikami, suntem în întuneric.

Tango

Gameworks a dezvoltat două jocuri până în prezent: The Evil Within și continuarea sa, The Evil Within 2.

Noi i-am acordat ultimul 8/10, când a fost lansat în 2017.

„Deși există câteva sughițe tehnice ocazionale care au ca rezultat momente deosebit de frustrant și ciudate, această poveste de groază ridică experiența de groază și de impact supraviețuitoare în moduri care se simt proaspete și interesante „, a scris criticul Alessandro Fillari în recenzia noastră Evil Within 2.

E3

„Ceea

ce face acest joc de groază cerebral nu este complet nou, dar rareori se simte rutină și oferă o mulțime de surprize. Într-o campanie lungă și surprinzător de plină de 15 ore, continuarea face o treabă admirabilă de a răscula tensiunea și sperie atunci când este nevoie, în timp ce vă dă libertatea de a explora și de a proceda așa cum doriți.

Este un lucru greu de echilibrat, dar Evil Within 2 face remarcabil de bine și într-un mod care lasă o impresie puternică și de durată după atingând concluzia. ” Pentru mai multe informații despre Expoziția electronică de divertisment din acest an, consultați toate scurgerile și zvonurile despre E3 2019.

Alternativ, puteți verifica tot ce știm despre conferința de presă E3 a Bethesda.

Răul înăuntruE3 2019 conferințe de presăRăul în 2Evil În termen de 2 recenzii