Următoarea generație Xbox „Scarlet” Console Reveal Teased by Microsoft

0
69

Microsoft

nu este străin să renunțe la un mesaj ciudat sau la un anunț de consolă mare și se pare că există un altul pentru E3 2019. Înainte de o revelație iminentă în timpul conferinței de presă de la Xbox de duminică, Microsoft pare să tachineze dezvăluirea unui viitor ” gen Xbox. În cadrul videoclipurilor zilnice cu numărătoarea inversă pentru conferința de presă Xbox 2019 sunt codurile de culoare RGB pentru stacojia de culoare specifică și dacă nu știți, zvonurile indică numele de cod „Scarlet (t)” pentru unul dintre consolele Xbox următoare . Există zvonuri despre alte console Xbox sub codurile „Anaconda” și „Lockhart”. În videoclipul „3 zile până la E3”, fundalul avea textul „R 255”, iar în ziua următoare „G 36” și a arătat astăzi „B 0” – acest lucru se dovedește a fi 255, 36, 0.

Puteți vedea capacele de ecran de acest lucru în tweet-ul de mai jos. În trecut, au existat mesaje ascunse în videoclipurile pre-E3 care au tachinat proiectul Scorpion, care sa dovedit a fi Xbox One X. Și în fruntea conferinței de presă Microsoft din acest an, ne-am așteptat la știri despre noul hardware de console la spectacol dat fiind că șeful Xbox Phil Spencer a menționat anul trecut.

Dacă Microsoft anunță într-adevăr un Xbox la E3, va face acest lucru în timpul conferinței sale de presă duminică, 9 iunie. Începe la ora 1 PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 10 iunie) . Puteți viziona evenimentul live aici sau urmați Xbox liveblog-ul nostru.

Pentru

toate lucrurile E3 2019, verificați toată acoperirea noastră cu cele mai recente anunțuri și știri; capturați toate jocurile Xbox One pe care le vom vedea la spectacol, detalii despre jocul de comandă Star Wars Jedi: Fallen Order și tot ce sa întâmplat la EA Play.

E3
Conferința de presă Xbox 2019