Bethesda’s New Fallout 76 Expansion va adăuga NPC-uri, opțiuni de dialog în noua expansiune

0
68

Fallout

76 este pe cale să se simtă mult mai mult ca ceea ce știi ca un joc Bethesda Fallout.

Actualizarea viitoare, numită Wastelanders, va adăuga personaje non-personale, quest-uri de poveste, opțiuni de dialog și opțiuni de ramificare care au consecințe pe termen lung.

Bethesda a anunțat detaliile actualizării și schimbărilor sale în joc în timpul conferinței sale de presă de la E3 2019.

Extinderea

conținutului Wastelanders va include o nouă linie completă pentru a finaliza etapele, iar NPC-urile pe care le veți desfășura în sălbăticie vor fi o parte importantă din ea.

Ca și titlurile Fallout din trecut, cum ar fi Fallout 3, New Vegas și Fallout 4, veți avea copaci de dialog care vă oferă opțiuni pentru a interacționa și a răspunde persoanelor pe care le întâlniți.

Așa cum a remarcat Bethesda în timpul spectacolului, Anul I al Fallout 76 a fost despre plecarea din Vault și explorarea Teritoriului. În cel de-al doilea an al jocului, este vorba despre oameni care se întorc să recupereze Wasteland, așa că va trebui să alegi cum să te descurci mai mult decât ceilalți jucători care au populat jocul până acum.

Fallout

Alegerile

tale vor avea consecințe de durată pentru povestea celor din Wastelanders și, ca și în jocurile principale Fallout, statisticile și avantajele îți vor oferi uneori opțiuni suplimentare pentru rezolvarea problemelor, convingerea oamenilor sau convingerea acestora de a vă oferi informații.

Una dintre marile critici ale lui Fallout 76 la lansarea sa a fost că lumea jocurilor sa simțit în mare parte goală, în ciuda faptului că era plină de oameni.

Deși a avut o mulțime de oportunități de a trage super-mutanți și deținuți, a fost lipsit de povestirea despre RPG pe care fanii Fallout le așteaptă de la franciză. Cu Wastelanders, Bethesda se adresează acestei critici și ar putea aduce Fallout 76 mai mult în concordanță cu MMO-urile tradiționale. În plus față de noua poveste și personaje, Fallout 76 va avea, de asemenea, recompense noi pentru jucătorii care vor câștiga de-a lungul drumului.

Extinderea

este setată să lovească jocul în toamna anului 2019 și va fi gratuită pentru toți jucătorii din Fallout 76. În plus față de expansiunea Wastelanders, Bethesda a anunțat, de asemenea, că Fallout 76 obține un nou mod de joc de luptă royale numit Nuclear Winter.

Modul de 52 de utilizatori participă la luptă până la moarte, cu ultima persoană în picioare câștigând onoarea de a deveni noul supraveghetor al Vault 51.

Modul include toate armele Fallout 76 și alte mecanici, cum ar fi CAMP-urile, cărțile perk și chiar arme nucleare.

press

Bethesda

oferă o încercare gratuită pentru Fallout 76, începând cu data de 10 iunie, care va include o vizionare de ninsoare de iarnă. La fel ca Wasteland, modul va fi gratuit pentru toți jucătorii când se lansează pe deplin, dar Bethesda nu a spus când modul va intra în joc pentru a rămâne.

conferinta de presaîn mare măsură simțit golîncercare gratuită pentru Fallout 76