Bethesda vă permite să jucați Fallout 76 pentru drum liber, în timp ce lupta cu Royale lanseze

0
66

O

încercare gratuită pentru jocul online Fallout de la Bethesda, Fallout 76, va fi disponibil începând foarte curând. În timpul conferinței de presă E3 2019 a editorului de astăzi, compania a declarat că procesul gratuit va începe la 10 iunie și va dura o săptămână întreagă, terminând pe 17 iunie. 10 iunie este, de asemenea, ziua în care modul de luptă al lui Fallout 76, Nuclear Winter, este lansat.

Se pare că încercarea gratuită și lansarea modului de luptă royale au fost programate împreună pentru a încerca să atrageți mai mulți oameni în joc. În alte știri din Fallout 76, Bethesda a anunțat, de asemenea, o nouă actualizare gratuită, Wastelanders, care vine în această toamnă. Dispune de NPC-uri umane, lucru pe care oamenii l-au cerut de la lansare, precum și arbori de dialog și mai multe elemente de poveste.

Compania recunoaște, de asemenea, luptele pe care le-a întâmpinat, pe măsură ce Bethesda și-a propus să facă un tip de joc pe care nu l-au abordat înainte, dar a clarificat că rămâne angajat să continue să-l îmbunătățească cu actualizări gratuite semnificative.

Iarnă nuclearăCade afară