Brutal New Doom Eternal Gameplay Trailer dezvăluit la Conferința de la Bethesda

0
64

În

cadrul conferinței de presă E3 2019 a lui Bethesda, editorul a dezvăluit noi imagini din succesul lui Doom Eternal, mult anticipat.

Dezvoltatorii Marty Stratton și Hugo Martin au anunțat pe scenă că jocul își propune să fie „fantezia de putere finală”. Pământul este la un pas de anihilare, iar demonii au depășit lumea.

Trebuie să-i învinge pe toți.

La

fel ca în Doomul din 2016, veți avea la dispoziție o varietate de arme mega-puternice cu care să expediați celelalte creaturi cu care vă confruntați.

Noile trailere și înregistrări de gameplay prezintă noi demoni și un fel de câine fantomă, precum și o serie de noi capcane de mediu.

Puteți vedea noul trailer de joc în embed-ul de mai sus.

E3

Există,

de asemenea, mai multă culoare în lume în Doom Eternal, comparativ cu lansarea anterioară. O mulțime de muzică grele a fost prezentată în remorcă și, deși nu a fost confirmată, se pare că Mick Gordon se întoarce să facă din nou muzica. În plus față de noul scenariu de joc, Bethesda a dezvăluit data lansării lui Doom Eternal: 22 noiembrie.

Editorul a prezentat, de asemenea, o ediție specială a colecționarului Doom Eternal, care vine cu o varietate de bunuri – inclusiv o cască Slayer.

Doom eternosândămetraj