Ce este nou în Netflix în această săptămână

0
54

Dacă

vreți să vizionați ceva nou în această săptămână, iar Amazon, Hulu și Shudder nu au ceea ce căutați, există o mulțime de conținut nou pentru a verifica Netflix. În această săptămână începe cu un film animat distractiv, pe care veți dori să-l verificați dacă l-ați pierdut în teatre.

Marți, 11 iunie, sequelul Wreck-It Ralph, Ralph Breaks the Internet, vine la Netflix.

Filmul din 2018 urmărește pe Ralph și Vanellope în timp ce se îndreaptă spre internet pentru a găsi o piesă de schimb pentru jocul arcade Sugar Rush. În revizuirea filmului, Mike Rougeau a spus: „Ralph Breaks Internet este un aspect amuzant și detaliat în lumea online, pe care spectatorii de toate vârstele ar trebui să se bucure. Înțelegerea sa asupra culturii internetului nu este doar foarte nuanțată, ceea ce nu veni ca o surpriză totală. La urma urmei, nu există niciunul care să fie plăcut. ” Una dintre cele mai interesante lansări noi în această săptămână este seria originală Netflix, Jinn.

Prima

serie arabă din serviciul de streaming se concentrează în jurul unei licee iordaniene, unde două Jinns au luat formă umană și au avut un război supranatural printre adolescenți.

Trailerul global are câteva elemente grele de teen-dramă, dar acest lucru ar putea fi o interpretare distractivă și nouă a genului. În cele din urmă, Adam Sandler are un nou film venind la Netflix vineri, 14 iunie, numit Murter Mystery.

El și Jennifer Aniston au jucat rolul soțului și soției în Europa în vacanță. Cu toate acestea, în timpul călătoriei lor, sunt încadrați în crimă, iar cei doi trebuie să-și dea seama cine este criminalul real.

Amazon,

Remorcile

pentru Murder Murter arată ca o versiune mai ușoară de Murder On The Orient Express.

Mai jos, veți găsi o listă completă pentru tot ce vine la Netflix în această săptămână viitoare.

Remorcă globală