Comandantul de reînviorare a Bethesda, ca un joc liber pentru a juca pe mobil

0
69

Au

mai fost câteva descoperiri surprinzătoare la conferința de la E3 din Bethesda din acest an.

Unul dintre ele a fost Ghostwire Tokyo din Tango Gameworks, altul a fost Deathloopul lui Arkane Lyon.

Al treilea – care va spori interesul oricărei persoane care a crescut pe PC-uri la începutul anilor ’90 – a fost renașterea unei platforme clasice de platformă Commander Keen.

Directorul

creativ, Kira Schlitt, a luat startul pentru a anunța revenirea comandantului Keen ca joc mobil pentru jocuri iOS și Android.

Vizionat inspirat de desene animate de dimineața zilei de sâmbătă, se pare că veți juca ca copii ai comandantului original Keen, care este canonic nepotul protagonistului Wolfenstein BJ Blazkowicz și tatăl tipului Doom (nu glumesc. fapt, puteți vedea fotografii ale lui BJ și Wolfenstein: protagoniștii Youngblood Jess și Soph în remorcă).

Copiii gemeni, numiți Billy și Billie, vor folosi o varietate de gadget-uri și puteri de casă în ceea ce este descris ca un joc tactic 2D drag-and-drop.

Bethesda's

Va

exista un mod de poveste pentru un singur jucător, precum și o luptă în timp real cu PvP. Comandantul original Keen a fost o serie de patru platforme 2D create de ID Software între anii 1990 și 1991.

Inamicii clasici din seria originală de jocuri, inclusiv Grand Intellect, Dopefish și altele, au apărut în trailer pentru noul joc.

Comandantul Keen va lansa soft în această vară. Au existat mai multe știri pentru a ieși din conferința de la Bethesda, așa că asigurați-vă că verificați recapitulări liveblog și păstrați atenția pentru restul de acoperire E3.

Deathloop.osândăWolfenstein: Youngbloodacoperirea noastră E3