Cu achiziția Double Fine la E3 2019, Microsoft are acum 15 studiouri de jocuri

0
98

În

ultimii ani, Microsoft a fost criticat pentru o – percepută sau altfel – lipsa de conținut exclusiv și jocuri convingătoare, dar acele zile pot fi în spatele companiei. În 2018, Microsoft a achiziționat Undead Labs (Starea de decădere), Jocuri de Teren de Joc (Forza Horizon), Obsidian (Fallout: New Vegas), Teoria Ninja (Hellblade), Inile (Wasteland) și Jocuri Compulsive creând un nou studio din California de Sud din Inițiativa.

La E3 2019 în această săptămână, Microsoft a achiziționat studioul Brutal Legend și Psychonauts Double Fine și a creat un alt studio nou, pentru a se concentra asupra dezvoltării francizei Age of Empires. Împreună cu studioul Global Publishing al Microsoft, Microsoft are acum 15 studiouri sub bannerul său Xbox Game Studios.

Se pare că Microsoft are acum mai mult decât suficient talent pentru a lansa noi jocuri pe o bază semi-regulată. Unele dintre celelalte studiouri ale Microsoft includ producătorul Halo Developer 343 Industries, studioul Gears of War Coalition și echipa Forza Motorsport, rândul său, principal 10.

Microsoft

are de asemenea dezvoltatorul Sea of ​​Thieves Rare și echipa Minecraft la Mojang, în catalogul său de studiouri deținute.

La briefing-ul Xbox E3, Teoria Ninja a anuntat lansarea noului joc multiplayer Bleeding Edge, in timp ce Playground a prezentat noua expansiune Lego salbatica pentru Forza Horizon 4. 343, in acelasi timp, prezinta un nou trailer pentru Halo Infinite, in timp ce Coalitia a dezvaluit mai multe Gears 5 imagini.

Undead Labs a anunțat o nouă expansiune pentru „State of Decay 2” numită Heartland, în timp ce studiourile Age of Empires au anunțat Age of Empires II: Edition Definitive. Într-un post de blog, Microsoft a confirmat că veteranul companiei Shannon Loftis se îndreaptă spre noul studio Age of Empires, în timp ce Microsoft a angajat fostul veteran Warner Bros., Peter Wyse, pentru a conduce noua echipă Global Publishing.

more

Singurul

studio de jocuri Xbox fără un proiect anunțat este „Inițiativa”, un studio din Santa Monica care a fost formată abia anul trecut și începe doar cu primul său titlu.

mai mult Gears 5 footageÎntr-o postare pe blog