Dark Phoenix se deschide cu cel mai mic box office brut în seria X-Men

0
57

Ultimul

film X-Men, Dark Phoenix, a lovit teatrele în acest weekend și a obținut cea mai mică deschidere pentru un film din întreaga serie de super-eroi mutanți.

Filmul a fost deschis la numărul 2 și a făcut o estimare de 33 milioane de dolari în primele trei zile de la lansare.

Acest lucru este cu mult sub ultimul film X-Men, 2016’s X-Men: Apocalypse, care a debutat cu 65,7 milioane de dolari, ceea ce a fost considerat o dezamăgire la acea vreme.

Dark

Phoenix sa descurcat mai bine în străinătate și sa deschis cu 45,6 milioane de dolari în China, pentru a aduce totalul mondial la 107 milioane de dolari.

Cu toate acestea, având în vedere recenziile negative și faptul că în cele din urmă se așteaptă ca seria X-Men să fie lansată în Marvel Cinematic Univers, este aproape sigur ultimul film care include distribuția curentă. Animatul „Viața secretă a animalelor de companie 2” a revendicat slotul nr.1 în acest weekend, cu o valoare estimată de 47,1 milioane de dolari.

Deși filmul a făcut topul graficului, acesta a fost, de asemenea, un rezultat covârșitor în comparație cu impresionantul sumă de 104,3 milioane de dolari pe care a făcut-o primul film în 2016, care rămâne o deschidere record pentru un film animat original în SUA. Cu toate acestea, merită să ne amintim că bugetul de producție raportat la Animale de companie 2 a fost mai mic decât jumătate din cel al Dark Phoenix (80 milioane USD față de 200 milioane USD).

negative

Nu

au existat alte intrări noi în Top 10 în acest weekend.

Săptămâna trecută, Godzilla: Regele Monștrilor, a căzut pe locul patru.

Rata internă a acestuia se ridică acum la 78,5 milioane de dolari și, după cum remarcă Box Office Mojo, filmul ar putea avea probleme în a sparge bariera de 100 milioane USD în SUA. Predecesorul său, Godzilla din 2014, a realizat 136 milioane dolari în SUA. În altă parte, remake-ul de acțiune al lui Aladdin al lui Disney a coborât într-un loc la No.3, în timp ce muzicalul Elton John biopic Rocketman a căzut pe locul 5. În jumătatea inferioară a graficului, groaza Ma produsă de Blumhouse și continuarea acțiunii John Wick: Capitolul 3 – Parabellum, se află la numărul 6 și numărul 7, în timp ce Marvel are un succes extrem de reușit: Endgame este la numărul 8.

Filmul

a câștigat acum 824,3 milioane de dolari în SUA și 1,90 miliarde de dolari în întreaga lume.

Puteți vedea lista completă de Top 10 pentru biroul american de 7-9 iunie de mai jos, așa cum a fost compilat de Box Office Mojo.

Box
recenzii negativeRăzbunători: Endgame